Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Rekao bih da su Knicksi cak i premasili ocekivanja ove sezone.

+1

zar nije tamo phil jackson GM?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zli jezici po bosanskim kuloarima...

Posted

Ide prica da je Teacher poceo da prati NFL zato sto navija za Knickse :fantom:

to e to sveto trojstvo knicks-giants-rangers. slabo znam bejzbol.

Posted

Sune, dopada li ti se Goodwin sada kad je dobio sansu jer je i Knight povredjen?
Na par meceva je pokazao da ume™, ali imao je i neke utakmice gde se vidi da jos dosta treba da nauci. Deluje interesantno
Tu je Booker definitivno najbolje iskoristio priliku i to sto su saigraci povredjeni
Mali je zmaj!

I sta mislis o mogucem trejdu Tuckera? Spominje se da bi ga uzeli Raptorsi
Meni je i on ok igrac, cini mi se da znaci ekipi.. a vidim da bi i on voleo da ostane tu gde jeste

Posted

moram da ti priznam da nisam bas najobjektivniji sagovornik kad je archie goodwin u pitanju posto mi je jedan od najgotivnijih igraca sunsa. nakon sto ga je hornacek drzao u podrumu (a ni mcdonough mu nije bio od pomoci gomilanjem bekova u rosteru) 2 i po godine, najzad je dobio sansu da pokaze sta zna (a da to nije letnja liga gde je uvek jako dobro igrao) ali su mu uvalili vreo krompir u ruke i mora trenutno da igra pleja sto on svakako nije. long story short - decko ima sjajan slashing ability i ulaz pod kos zavrsava ili poenima ili bacanjima i potencijal da bude dobar defanzivac zahvaljujuci brzini, fizikalijama i dugim rukama. mane su mu slab sut (mada to ove sezone bolje izgleda) i ocigledno nedostatak iskustva. voleo bih da ostane u sunsima.

booker je zaista otkrovenje i jedina svetla tacka ove sezone. kad je izabran na draftu mislilo se da je u pitanju jednodimenzionalan suter ali se pokazalo da mali (najmladji igrac lige) ima underrated fizikalije, vrhunski kosarkaski IQ i sposobnost da sam sebi iskreira sut. verovatno ce graditi tim na njemu u buducnosti.

pj tucker je vidjen za trejd, posebno sto phoenix tu ima tj warrena (zavrsio sezonu zbog povrede stopala ali je buduci starter na trojci). jako zahvalan i koristan igrac, limitiran u napadu (mada ume da zabode iz ugla) ali zato odlican defanzivac.

da se ja pitam do trade deadlinea bih trejdovao morrisa, tuckera i knighta, sto ce se vrlo verovatno i desiti s prvom dvojicom.

Posted

Kandidati za novog trenera nyk: Shaw, Walton, Thibodeau, pa čak i Jeff van Gundy.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

booker je nebitan lik

u sivilu se nesto batrga

daleko od neke buducnosti 

njemu je evropa majka

tu bi igrao 10-ak godina,furiozno i za super neoporezovanu kintu

Posted

Jos jedan poraz Bullsa

Ispasce iz trke za plejof ako nastave ovako

Out su: Jimmy, Rose, Mirota, Noah (on je zavrsio sezonu)

Na drugoj strani, Blazersi dobise Grizlije :)
Zahuktao se Portland 8-2 poslednjih 10 meceva
Henderson se povampirio u poslednje vreme :)

Inace, Fila je vodila 20 razlike protiv Clippersa... i izgubila :D

Posted

I Orlando nastavlja u svom tempu gubili su skoro 20 razlike, a onda su upregli protiv Atlante, ponajvise Vucevic koje imao tipa 3p u prvom poluvremenu. Jos sto sam video sta je Joe Johnson pogodio protiv Denvera...  :lol:

Posted

Ezeli operisan

Pregled za 6 nedelja

Nadaju se da ce se vratiti u toku sezone

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

Larry Sanders plans to return to the NBA after announcing his retirement last season due to some off-court problems.

"Once my art, music and passions off the court feel stable, I will look into coming back," Sanders told The Vertical. "I still love basketball. I want stability around me, and part of my mindset to leave was not to put all my eggs in one basket.
“I feel highly valuable on any team. There aren't a lot of people who can bring my game to a team. I still play basketball all the time, staying in shape. I will need to make sure the situation is right for me.”
Sanders said once his management company for artists, designers and photographers becomes more established, “coming back to the game will be easier.”

Posted

Fotošop  :fantom:

Car uvek bio. Osim onih legendarnih kucanja, meni je uvek bilo fascinantno kada sa svojom visinom 200cm (ili koliko već) prikuca kao danas Deandre Jordan (one situacije kada jednom rukom prihvati elejap™ otprilike kilometar od obruča).

Posted

Meni ostalo urezano u sećanje ovo sa olimpijskih igara kad je preskočio Vajsa koji je visok 218 :o

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...