MiddleClass Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Vucevic Dobro su se sjetili dobiti nekoga.
Have_Fun Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Boston izbio na 3. poziciju Istoka9-1 poslednjih 10 mecevaSalindzer upropastio BugijaStevens je najbolji trener lige!
J.R. Cash Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 https://www.facebook.com/bleacherreport/videos/10153796347711006/
Kanzas siti zez Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Stevens je najbolji trener lige! Ja sam planirao da napisem nakon one pobede protiv Clevelanda da mi se popeo na trece mesto liste najboljih trenera u NBA, ali zaboravio ujutru. Pop i Carlisle su mi visa klasa jos uvek, ali Stevens radi najbolji posao ove sezone bez ikakve dileme.
nemoderisani Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ja sam planirao da napisem nakon one pobede protiv Clevelanda da mi se popeo na trece mesto liste najboljih trenera u NBA, ali zaboravio ujutru. Pop i Carlisle su mi visa klasa jos uvek, ali Stevens radi najbolji posao ove sezone bez ikakve dileme. + milion Pobeđuju, sjajna hemija, tim bez dominantnih zvezda, svi znaju svoje mesto, odlični su posle tajmauta, sve one stvari koje pokazuju trenerski potpis.
LeBron Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Negde sam procitao da ce Boston imati prostora za dva max igraca i da imaju masu dobrih pikova u buducim draftovima. Ajd ako ne mrzi nekog ko se bolje razume, jel to tacno?
Krangovo telo Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Imaju bruklinov pik ove godine. TOP 5 najverovatnije. http://basketball.realgm.com/nba/draft/future_drafts/detailed
Bogotac Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) Tacno je,imaju puno prostora u SC,plus tonu pikova iz prve runde,i kao bonus bruklinov pik za narednu sezonu,mogu da sastave ekipu za prsten,imaju i sada lepu osnovu,opet mene tu najvise plasi Ainge,pokazao je u proslosti da nicim izazvan ume da povuce neki neverovatno retardiran potez,koji samo on moze da objasni Edited February 8, 2016 by Bogotac
Kanzas siti zez Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Phila i Boston drze sve pikove u naredne tri godine :D Lako moze da se desi da Phila ove godine bude imala 2 pika u prvih 5. Verovatno bi birali dva centra :P Boston ima odlicnu poziciju ali moraju da paze da ne naruse ovu hemiju koja je trenutno u timu. Svima na prvu loptu pada na pamet koliko bi Kazins znacio ovom timu, ali nisam siguran da on ne bi nastetio timskom duhu. Svi koji ste gledali SB50 ono vam je bila pokazna vezba sta ce Memphis da uradi GSW-u u plejofu :kafa:
Joe D Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 koji je to po redu smenjeni trener u ligi ove godine?
clever bastard Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Peti. McHale, Hollins, Blatt i Hornacek su otpusteni prije njega. Jel ima neko racionalno objasnjenje zasto su ga sad otpustili? Rekao bih da su Knicksi cak i premasili ocekivanja ove sezone.
Recommended Posts