Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vucevic :Hail:

Dobro su se sjetili dobiti nekoga.

Posted

Boston izbio na 3. poziciju Istoka
9-1 poslednjih 10 meceva

Salindzer upropastio Bugija

Stevens je najbolji trener lige!

Posted

Stevens je najbolji trener lige!

Ja sam planirao da napisem nakon one pobede protiv Clevelanda da mi se popeo na trece mesto liste najboljih trenera u NBA, ali zaboravio ujutru. Pop i Carlisle su mi visa klasa jos uvek, ali Stevens radi najbolji posao ove sezone bez ikakve dileme.

Posted

Ja sam planirao da napisem nakon one pobede protiv Clevelanda da mi se popeo na trece mesto liste najboljih trenera u NBA, ali zaboravio ujutru. Pop i Carlisle su mi visa klasa jos uvek, ali Stevens radi najbolji posao ove sezone bez ikakve dileme.

+ milion

Pobeđuju, sjajna hemija, tim bez dominantnih zvezda, svi znaju svoje mesto, odlični su posle tajmauta, sve one stvari koje pokazuju trenerski potpis.

Posted

Negde sam procitao da ce Boston imati prostora za dva max igraca i da imaju masu dobrih pikova u buducim draftovima. Ajd ako ne mrzi nekog ko se bolje razume, jel to tacno?

Posted (edited)

Tacno je,imaju puno prostora u SC,plus tonu pikova iz prve runde,i kao bonus bruklinov pik za narednu sezonu,mogu da sastave ekipu za prsten,imaju i sada lepu osnovu,opet mene tu najvise plasi Ainge,pokazao je u proslosti da nicim izazvan ume da povuce neki neverovatno retardiran potez,koji samo on moze da objasni

Edited by Bogotac
Posted

Phila i Boston drze sve pikove u naredne tri godine :D

Lako moze da se desi da Phila ove godine bude imala 2 pika u prvih 5. Verovatno bi birali dva centra :P

Boston ima odlicnu poziciju ali moraju da paze da ne naruse ovu hemiju koja je trenutno u timu. Svima na prvu loptu pada na pamet koliko bi Kazins znacio ovom timu, ali nisam siguran da on ne bi nastetio timskom duhu.

Svi koji ste gledali SB50 ono vam je bila pokazna vezba sta ce Memphis da uradi GSW-u u plejofu :kafa:

Posted

koji je to po redu smenjeni trener u ligi ove godine?

Posted

Peti. McHale, Hollins, Blatt i Hornacek su otpusteni prije njega. Jel ima neko racionalno objasnjenje zasto su ga sad otpustili? Rekao bih da su Knicksi cak i premasili ocekivanja ove sezone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...