Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

danilović u toj utakmici pogodio 7 ili 8 trojki. inače je imao 15 poena po meču i nikad mi nije bilo jasno što se vratio u evropu. 

edit: ipak 6 trojki... 7 trojki je dao niksima :isuse: zato sam i gledao...

Edited by teacher
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

danilović u toj utakmici pogodio 7 ili 8 trojki. inače je imao 15 poena po meču i nikad mi nije bilo jasno što se vratio u evropu. 

edit: ipak 6 trojki...

Danilovic sta god da je uradio u karijeri nije mogao da pogresi...u Evropi je bio uvek sam vrh, osvajao trofeje, a u NBA svakako bitan igrac...ono sto je meni kod njega impresivno je sto se povukao na vrhuncu iako je mogao da cepa jos par godina na vrlo visokom nivou

Posted

Giricek je u prvoj utakmici dao 29 poena

Posted

jokic je imao i malo neophodne srece (nurkic povredjen, farid konstantno u nekakvom sukobu sa upravom/trenerom, lovernj bio dugo povredjen) ali je i, za razliku od bjelice, iskoristio svaki jebeni minut na parketu.

ukenjalo ga je i sto je dosao kod melouna koji je odlican trener (magarci iz sakramenta... kakvi magarci). ekipa je do jaja perspektivna. sve se poklopilo. hajp!

ince, bice veliki smor kad na leto raduljica bude starter, a boban i jokara pocinju sa klupe.

Posted

edit: ipak 6 trojki... 7 trojki je dao niksima :isuse: zato sam i gledao...

gazda kindera kacola dosao u dalas i tamo ga "izmolio" da se vrati za trogodisnji ugovor. godisnje cisto 2 miliona dolara

Posted

ince, bice veliki smor kad na leto raduljica bude starter, a boban i jokara pocinju sa klupe.

nema sanse, djordjevic uopste nije budala iako su mu i bobi i jokic (tj. misko) poprilicno dirnuli u sujetu. mada, i sa te strane je on u pravu.

Posted

nema sanse, djordjevic uopste nije budala iako su mu i bobi i jokic (tj. misko) poprilicno dirnuli u sujetu. mada, i sa te strane je on u pravu.

kakvu crnu sujetu?pa ne vodi djordjevic reprezentaciju novog beograda

Posted

ok, nije sujeta nego malo tvrdji stav po pitanju igraca koji na volseban™ nacin izbegavaju reprezentaciju. i kazem da je tu u pravu.

ali ako se ovo sto ikar kaze ispostavi kao tacno, onda je ipak u pitanju sujeta.

Posted

ma de moze raduljica da bude starter, jokic nam je najbolji kosarkas momentalno. ako dodje, on ce da bude gazda ekipe, a ne starter.

Posted

jokić bog košarke

vaistinu bog. i ne samo da nabija praznu statistiku, vec s njegovom vecom ulogom ekipa igra sve bolje, toliko da je uz galinarija kljucni igrac u napadu. mudiay igra mnogo bolje nego na pocetku sezone, harris radi 3&d posao (u perspektivi mu je mana sto nema visinu da bude pravi swingman), galinari trpa, jedino nesrecni faried nije makao ni za pedalj i vjerovatno je najprecijenjeniji igrac u ligi, sto bi trebalo da iskoriste da ga trejduju.

statistika ne laze  http://espn.go.com/nba/statistics/rpm/_/sort/RPM

Posted

vaistinu bog. i ne samo da nabija praznu statistiku, vec s njegovom vecom ulogom ekipa igra sve bolje, toliko da je uz galinarija kljucni igrac u napadu. mudiay igra mnogo bolje nego na pocetku sezone, harris radi 3&d posao (u perspektivi mu je mana sto nema visinu da bude pravi swingman), galinari trpa, jedino nesrecni faried nije makao ni za pedalj i vjerovatno je najprecijenjeniji igrac u ligi, sto bi trebalo da iskoriste da ga trejduju.

statistika ne laze  http://espn.go.com/nba/statistics/rpm/_/sort/RPM

ajde jokic, nego i boban sa 8 minuta po utakmici u prvih 40 :ss1:

Posted

pa bas zato sto igra 8 minuta, jer nije kumulativna statistika. po peru samo je steph ispred bobija.

inace, moze da se napise jedan posten veliki post o tome koliko je jokara napredovao u nekim sitnim, ne tako lako vidljivim detaljima, od postavljanja u odbrani do postavljanaj blkova u napadu. sad je polako poceo da povlaci konkre i igru u tranziciji, tako da ocekujem vineove na tu temu u sledecim utakmicama. na pocetku sezone je igrao iskljucivo kao roll igrac i nista vise.

Posted (edited)

gazda kindera kacola dosao u dalas i tamo ga "izmolio" da se vrati za trogodisnji ugovor. godisnje cisto 2 miliona dolara

кроз маглу се сећам те приче, али мислим да је додатни разлог био и што је био у даласу, који је био један од најлошијих тимова лиге у том тренутку, мада не знам каква му је ситуација била са уговором тамо, не што се пара тиче, него више трајања, могућности бирања друге средине... у суштини му се свело на избор да буде бог у италији/европи или ни по чему посебно значајан играч у нба оквирима...

Edited by Dionysos
Posted (edited)

Ako dobro pamtim, Peja je imao 26, a mislim da je Danilovic isao do 30. Moguce da je i Radman isao preko 20.

jeste ipak je danilovic 30 blizu su i divac 25, peja 26, tony 24, radmanovic 21, jaric 25

Giricek je u prvoj utakmici dao 29 poena

рађа је дао 36 у два наврата, крстић је имао 28, ребрача 24... и роко лени 22

Edited by Dionysos
Posted

imajte u vidu da Jokara pravi ove i ovakve brojke sa 20 godina...ne sumnjam da ce do kraja sezone jos pojacati ove career high brojke...poceli su da ga koriste kao legitimnu opciju u napadu, saigraci imaju poverenja u njega i sve vise mu daju loptu jer kreira za ceo tim, trener mu otvoreno najavljuje da ga projektuje za 35mpg...glede forsiranja tranzicije i kontri to je radio I u megi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...