Ros Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 arena 1 dokumentarac o stvaranju sampionske ekipe ny nicksa jel crno-beli ili je vec bio color u to vreme?
bradilko Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 jel crno-beli ili je vec bio color u to vreme?nije ti dobro?a panter?
CerdicLeboeff Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Želeo sam taj film davno da pogledam i potpuno sam zaboravio na njega. Baš lepa priča, dosta zanimljivih likova na jednom mestu, potpuno različiti karakteri, razlike u staležu i položaju u društvu, a disali i igrali kao jedan. Preporuka za pogledati! Sent from my SM-G900F using Tapatalk Арена то бјесомучно репризира. У јануару сам бар 5 пута налетио на тај документарац.
nemoderisani Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Vreme je bilo, čovekova harizma je u minusu. Daj Blatta.
Sandens Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 zasluzeno. menadzment mu je uvaljivao kosku dve sezone za redom, a ni on se nije proslavio bizarnim rotacijama i neznanjem da nacrta najobicniju akciju posle time outa (sto mi je posebno islo na kurac). a i inace je izgubio ekipu jos pre 2 meseca.
Have_Fun Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Koliko tupavi mogu biti ovi Bullsineverovatno!
Grandilof Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Sto, sta su sad uradili, ono sto su ih Clippersi preslisali juce, uobicajeno sto ne mogu da vezu 2 dobre utakmice ili nesto trece ? :D
Have_Fun Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Pa vodili su 3 razlike na 20sec do krajaJuta imala posed, faulirali Haywarda koji pogadja prvo bacanje, pa masi drugo a Bullsi ne hvataju loptuJuta dobija napad, Bullsi se nesto gube u odbrani i Hayward lagano polaze na nekih 4sec do krajaChicago ima loptu, pokusavaju da je ubace.. prvo.. zasto Rose ubacuje loptu sa strane kad je to jos jedan igrac koji moze da napadne kos?Drugo.. ubacuju loptu, Jimmy je pod losim uglom i lopta odlazi u aut, sudije gledaju snimak i nakon toga menjaju odluku i dosudjuju napad za Jazz... sreeeeeeca pa Hayward nije pogodio sut za pobedu u regularnom delu..za 20sec nekoliko gluposti i rizik da se izgubi meculazi se u produzetak i tamo tek sledi rastimavanje.. na kraju su izgubili sa 9 razlike Edited February 2, 2016 by Have_Fun
Grandilof Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Ah pogledacu, nekako sam skroz prevideo da su Bullsi igrali a bas sam dosta setao po utakmicama.
ToniAdams Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 jebote, brona u poslvreme blokira ko oce :(
Далибор Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) ... Edited February 2, 2016 by Далибор
Recommended Posts