Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

arena 1

dokumentarac o stvaranju sampionske ekipe ny nicksa

jel crno-beli ili je vec bio color u to vreme?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jel crno-beli ili je vec bio color u to vreme?

nije ti dobro?a panter?
Posted

Želeo sam taj film davno da pogledam i potpuno sam zaboravio na njega. Baš lepa priča, dosta zanimljivih likova na jednom mestu, potpuno različiti karakteri, razlike u staležu i položaju u društvu, a disali i igrali kao jedan. Preporuka za pogledati!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Арена то бјесомучно репризира. У јануару сам бар 5 пута налетио на тај документарац.
Posted

Vreme je bilo, čovekova harizma je u minusu. Daj Blatta.

Posted

zasluzeno. menadzment mu je uvaljivao kosku dve sezone za redom, a ni on se nije proslavio bizarnim rotacijama i neznanjem da nacrta najobicniju akciju posle time outa (sto mi je posebno islo na kurac). a i inace je izgubio ekipu jos pre 2 meseca.

Posted

Koliko tupavi mogu biti ovi Bullsi

neverovatno!

Posted

Sto, sta su sad uradili, ono sto su ih Clippersi preslisali juce, uobicajeno sto ne mogu da vezu 2 dobre utakmice ili nesto trece ?  :D

Posted (edited)

Pa vodili su 3 razlike na 20sec do kraja

Juta imala posed, faulirali Haywarda koji pogadja prvo bacanje, pa masi drugo a Bullsi ne hvataju loptu

Juta dobija napad, Bullsi se nesto gube u odbrani i Hayward lagano polaze na nekih 4sec do kraja

Chicago ima loptu, pokusavaju da je ubace.. prvo.. zasto Rose ubacuje loptu sa strane kad je to jos jedan igrac koji moze da napadne kos?
Drugo.. ubacuju loptu, Jimmy je pod losim uglom i lopta odlazi u aut, sudije gledaju snimak i nakon toga menjaju odluku i dosudjuju napad za Jazz... sreeeeeeca pa Hayward nije pogodio sut za pobedu u regularnom delu..

za 20sec nekoliko gluposti i rizik da se izgubi mec

ulazi se u produzetak i tamo tek sledi rastimavanje.. na kraju su izgubili sa 9 razlike

Edited by Have_Fun
Posted

Ah pogledacu, nekako sam skroz prevideo da su Bullsi igrali a bas sam dosta setao po utakmicama.

Posted

Odlican je ovaj Turner

Komentator odlepio :D
Posted

jebote, brona u poslvreme blokira ko oce :(

Posted (edited)

...

Edited by Далибор
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...