Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Sta je Manu pocinio nesrecnim Lakers-ima sinoc za manje od 20 min  :D

Uživanje ga je bilo gledati. 

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Blatt je trebalo da vodi Istok na All-Staru.

Kad bi on preuzeo Minesotu pa da gledamo  segsi kosarku

Posted

Dakle, ako ovakav poredak ostane do kraja januara, sa klupe ce All-Star ekipe predvoditi, pomocni trener Warriorsa - Walton, i novi trener Cavsa - Tyronn Lue

Posted

Baš sam pre neki dan čitao tekst o prilično neprofesionalnom izveštavanju Wojnarowskog o Lebronu. Čini mi se da se ovaj novi tekst samo nadovezuje na to. Izgleda da sujeta novinara sa najboljim izvorima u ligi ne može da pređe preko toga da nema pristup Lebronu i njegovom timu.

Blatt jednostavno nije dorastao zadatku, dobio je posao pre nego što se lebron vratio. Trebalo je da trenira Irvinga i rukija Viginsa, a ne šampionski tim. Koliko je Lue dobro rešenje je isto upitno.

Evo ga taj tekst, negde na sredini počinje deo o izveštavanju o lebronu.

https://newrepublic.com/article/120572/adrian-wojnarowski-how-basketballs-reporting-machine-gets-his-scoops

Posted

Blatt je odlican trener, mi u Evropi to najbolje znamo. U svojoj prvoj NBA sezoni je otisao do finala, u drugoj bio prvi na istoku pre otkaza. Moze tu svasta da se kaze na oba konta, i da je istok bio manje-vise raspad, i da ga igraci nisu slusali, itd, ali rezultati stoje iza njega. Ja bih rekao da mu nije pruzena prava sansa, nadam se da ce brzo naci neki drugi klub u NBA, a ovaj gospodin, ako ima kosmicke pravde, ostace na ona dva usrana prstena iz Majamija.

Ne znam da li postoji neko ko misli da Cavsi sa Luom imaju vece sanse protiv ovih zveri na zapadu nego sto su imali sa Blattom?

Posted (edited)

Blatt je odlican trener, mi u Evropi to najbolje znamo. U svojoj prvoj NBA sezoni je otisao do finala, u drugoj bio prvi na istoku pre otkaza. Moze tu svasta da se kaze na oba konta, i da je istok bio manje-vise raspad, i da ga igraci nisu slusali, itd, ali rezultati stoje iza njega. Ja bih rekao da mu nije pruzena prava sansa, nadam se da ce brzo naci neki drugi klub u NBA, a ovaj gospodin, ako ima kosmicke pravde, ostace na ona dva usrana prstena iz Majamija.

Ma jasno da je odličan trener, i ove sezone su dobro igrali odbranu kad god sam ih gledao, ali jasno mi je i iz ugla Cavsa kad su tolike pare uložili u win now tim. Nekako se vidi da odnos između njega i ex kralja ne valja. Da nije bilo Pet Rajlija verovatno bi i Spolstra tako leteo. U Klivlendu je Lebron Pet Rajli i to je problem, i nadam se da će još par puta ispušiti u finalu, da ne bi to što radi u Cavsima postalo presedan.

A Blatu (i Bjelici) želim da ga Minesota zove.

Edited by nemoderisani
Posted

dobro, cavse (lebrona) je i mike brown vodio do finala nba lige...

Posted

Jebiga, nemaju svi sreće da im trener bude Fil Dzekson ili Popovic, neki dobiju Majka Brauna ili Blata. Nisu oni doveli Kavse u finala nego Lebron. Kada Lebron igra za Kavse oni igraju finala, kada ne igra onda uzimaju prve pikove sa drafta. Evo ga i Majami sa veoma dobrim timom trenutno na 8. mestu na istoku, buši ih ko stigne. Kada bi sutra Lebron došao umesto Denga opet bi igrali finale ove godine. Ne bi ih Spoelstra tamo doveo iako bi imao ''rezultate iza sebe''.

Više puta su rekli da nije Lebron smenio Blata, jedino Woj tako izveštava a već ima istoriju pisanja gluposti o njemu.

Posted

Ma reći će reko nam Lebron da smenimo Blata, mi nismo hteli, al šta da radimo. Naravno da ne mislim da je tako jednostavno, ali smešno je misliti da ga nisu konsultovali, pa onda ona predstava sinoć sa sedenjem na njegovoj klupi i ćaskanja sa Luom celu četvrtinu je po tebi slučajnost.

Naravno da je Lebron odveo tim u finale, a ne Blat/Braun/Spolstra, ali to ne znači da su sva trojica loši treneri (po meni samo Majk Braun), i da bi to tek tako bilo da je umesto njih bio Vlado Đurović. Blat je napravio dobar posao u plejofu, solidan i ove sezone, ali nije uspeo da nađe odnos sa zvezdama i da izbalansira ekipu, što verovatno nije morao nikad ranije da radi, niti se za to prijavio kad je uzimao posao.

Posted

jokić bananom rešio utakmicu, u inat sudijama koje su dva puta vraćale detroit.

Sent from my DG800 using Tapatalk

Posted

одиграо је одличну одбрану у последња два напада, а банану му на крају нису ни уписали у статистику

за то време у финиксу https://streamable.com/8mtu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...