clever bastard Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Danas izaslo dosta zanimljivih stvari za slusanje. Bill Simmons sa Chrisom Ryanom o All-star ekipama, Lowe pretresa aktuelne NBA teme, a tu je i novi Ispod obruca podcast.
nemoderisani Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 D Williams je interesantan igrac, ali priliku dobija kada je neko povredjen od saigraca Prvo Melo, pa je ovaj dao 30+ Pa je sada iskoristio izostanak Lance Thomasa Da ali koliko kapiram, problem sa njim je konstantnost tj nedostatak iste. Skoro ga je nešto Zach Lowe pominjao kao igrača koga ne voli.
Have_Fun Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Onda je verovatno to u pitanjuNisam fan Knicksa pa ih retko gledam, uhvatio sam te neke meceve kad je izdivljao i imao dobru minutazu zbog nekih povredaA sad videh i to sto si ispisao, da je ispogadjao te neke bitne trojke, a znam da je Thomas povredjen
Кристофер Лумумбо Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Da ali koliko kapiram, problem sa njim je konstantnost tj nedostatak iste. Skoro ga je nešto Zach Lowe pominjao kao igrača koga ne voli. pricao je i da je tobias harris kurac od igraca pa se pre mesec dana cudio kako niko nije pokusao da ga otme orlandu zato sto je do jaja igrac.
nemoderisani Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 pricao je i da je tobias harris kurac od igraca pa se pre mesec dana cudio kako niko nije pokusao da ga otme orlandu zato sto je do jaja igrac.da, zna da bude žižekast zach lowe. meni je derik vilijams bio ok svaki put kad sam ga gledao, ali nisam puno gledao sakramento pa ne znam, sigurno postoji razlog što nema neku reputaciju.
Кристофер Лумумбо Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 da sam znao da ce zaza biti ovoliko blizu da bude starter organizovao bi kampanju na internetu. uh, kakva bi bila fora da zaza startuje
Grandilof Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 da sam znao da ce zaza biti ovoliko blizu da bude starter organizovao bi kampanju na internetu. uh, kakva bi bila fora da zaza startuje Da je Kobe bio glasan za beka kao sto i igra, upao bi.
Dionysos Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 али! зар није ово требало да буде грешка у вођењу или шта већ, шутирао је, нико други није пипнуо лопту, а није погодио ни обруч ни таблу за то време у финиксу, боби 17 поена и 13 скокова, али и лен га је постеризовао два пута
pbg12345 Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 bek zarobljen u telu centra :D valjda je bila blokada rendolfa a jel jokic imao i u megi cesto ovako suludih dodavanja? nesto mi nije ostalo u secanju ono sto sam ga gledao, a sad vidim ne prodje vece a da nema bar jednu na kojoj bi mu pozavidela vecina plejeva
pbg12345 Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 boban prvi dabl dabl i najveca minutaza do sad :)
Dionysos Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 valjda je bila blokada rendolfa вероватно су то и судије мислиле, али не делује ми да је било контакта, из овог угла се боље види https://streamable.com/0wt0
pbg12345 Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 meni opet po ovoj rotaciji u silaznoj putanji deluje da ju je zakacio onako vrhovima prstiju a i sumnjam da je jokara ovoliko promasio bez tudje pomoci :D
Recommended Posts