Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovi ce gore nego Cleveland da zavrse. 

Posted (edited)

Rose jedina svetla tacka u ekipi Bullsa za sada, ne znam zasto ga je drzao na klupi u momentu kada se GSW odvajao

Na drugoj strani, Warriorsi sipaju za sve pare!

edit: i opet izbaci Rosea nakon 4min igre kad je ovaj vezao 6 poena

Edited by Have_Fun
Posted

Stephen Curry's three-pointers made in his first 40 games played in 2014-15:
121/301 (40.2%)
Stephen Curry's three-pointers made in his first 40 games played in 2015-16:
193/428 (45.1%)

Posted

Ovaj opet izveo Rosea nakon 3min a ovaj postigao 5pts

Ne znam sta izmislja s ovim seckanjem minutaze

Poluvreme

Rose 13min, 21pts (10/15)
Curry 18min, 15pts 7ast

Posted

jedna od vecih misterija ove sezone je zasto su pelicansi tradeovali smitha...

Posted (edited)

mcdaniels napravio 5 faulova u prvom minutu drugog poluvremena. 

CZNfvJVWcAATOrZ.png

Edited by 189-
Posted

Rose flaster na Curry, ovaj kos nije dao u 3/4 protiv njega

I na ranijoj utakmici je Rose bio odlican u cuvanju Stepha.. ovaj je tek kasnije davao poene kada su ga drugi cuvali i sa slobodnjaka

Na nekoj drugoj utakmici, Drummond sutnuo 20 bacanja a tek je pocetak 3/4... naravno.. nije pogodio vise od 6

Posted

ahahaha, ekipa kojoj je dovoljan jedan igrac u napadu

kari da je sam krenuo verovatno bi zveknuo trojku

Posted (edited)

znao sam da sam dobro uradio sto sam odustao od hou-det na poluvremenu, drummond oborio rekord lige sa 23 promasena bacanja, 13-36 :isuse: a s obzirom da je vec neko vreme u padu forme, pitanje je koliko se isplati drzati ga za ova mrcvarenja, mada cenim da je van gundy hteo da posalje poruku™.

s druge strane, kcp je bio sjajan proteklih mesec dana, na obe strane terena.

Edited by Calavera
Posted

znao sam da sam dobro uradio sto sam odustao od hou-det na poluvremenu, drummond oborio rekord lige sa 23 promasena bacanja, 13-36 :isuse: a s obzirom da je vec neko vreme u padu forme, pitanje je koliko se isplati drzati ga za ova mrcvarenja, mada cenim da je van gundy hteo da posalje poruku™.

s druge strane, kcp je bio sjajan proteklih mesec dana, na obe strane terena.

https://streamable.com/avn9

Posted (edited)

Ja sam dobro odabrao, gledao Jazz-Knicks u Gardenu. Jazz vodili dvocifreno u trećoj, Knicksi polako stizali, propustili šansu da ih dobiju u regularnom delu pa su u produžetku. Porzingis imao 5 faulova na kraju regularnog dela, i pogodi dva penala za +3, a onda faulira Hayworda za tri penala i produžetak i svoj 6. faul. Menjao ga odlično D. WIlliams koji je rešio tekmu nekim trojkama i sekvencom u kojoj je tri puta skočio u napadu na nečiji promašaj i tek iz trećeg puta pogodio, i to uz faul. Melo igrao odlično, nesebično, pasovi u pravo vreme na pravo mesto, a utakmica života Sideshow Robina. Kod Jute se činilo da Hood ne može da promaši sve do produžetka kad su posustali on i odlični Hayward ali su se opet držali sve do kraja i odbijali da umru. Gotivna mi je Juta, čini mi se da imaju dobrog trenera.

Edited by nemoderisani
Posted

D Williams je interesantan igrac, ali priliku dobija kada je neko povredjen od saigraca

Prvo Melo, pa je ovaj dao 30+

Pa je sada iskoristio izostanak Lance Thomasa

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

Nije bio los mec POR-ATL mada sam se ukljucio tek pred kraj

McCollum se napokon vratio u formu na ova poslednja 2 meca..od one greske sa zapisnikom nije bio sasvin svoj

U ATL Bazemore ima fantasticnu sezonu

Dosta je napredovao i bas mu je legao trejd Carrolla

Aj moze se reci da je u prici za igraca koji je najvise napredovao, mada su glavni favoriti po meni McCollum i naravno Barton

Mahinmi se takodje dosta poboljsao, pruza odlicne partije, bas bas dobre, medjutim, redovno ga zeza noga pa dosta meceva pauzira

Onaj ruki Turner koji mu je izmena, vratio se nakon nesto duze povrede i odlicno ga menja za sada

Dobar je

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...