Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Varejao :D

les koji hoda, tacno se vidi ta egzaltirana pomirenost sa zlehudom sudbinom.

Posted

Neka neko javi Dirku da ima 37 godina. :Hail:

Posted

Neka neko javi Dirku da ima 37 godina. :Hail:

najbolji ikada! :Hail:

Klipersi za tri poena 22/37 :fantom:

Posted

To sutra

aha, pogresno pogledah datum, kiks

Posted

Curry vs Rose u 2h :)

ko je sad najbolji igrač bullsa? rose ili butler?

Posted

Jimmy je sada bolji od Rosea jer mi se cini da Rose ima problema u glavi

Plasi se da eksplodira na obruc, poceo je da se oslanja na sut sto mu nije jaca strana ili da izbegava kontakt kada napada reket sto pre povreda nije radio

Baca floatere koji mu nekada idu a nekada ne, ranije bi prilikom ulama nabio sve protivnicke igrace u kos i zavrsio poenima, jer ima zaista snazno telo

Kapiram da te povrede psihicki sjebu i da je u glavi najteze povratiti, ali on preteruje

Koliko se stedi, cini mi se i da je navikao telo da se ulenji pa da vise i ne moze onako da eksplodira iako ponekad podseti na starog Rosea

To koliko izbegava kontakt moze se videti po statistici, mizeran broj sutnutih bacanja po mecu..odmah tu se vidi koliko nije aktivan kao pre

Ne mogu sada da vidim, ali cini mi se da je spojio 6-7 meceva bez sutnutog slobodnjaka

Mada..ruku na srce, poslednjih par meceva igra bas dobro

Bas dobro ako se setimo pocetka sezone

I cini mi se da sada to sto je losiji u napadu pokusava da ispegla u odbrani

Za razliku od njega Jimmy se 100% trosi na obe strane terena

A ovo sto sam naveo Gasola, zaista je tako

Pocetak sezone je bio malo sporiji, verovatno umoran nakon reprezentativnih akcija, ali sada igra fenomenalno

Njegove igre i oni neki izleti ludila Jimmya su razlog one neke serije pobeda Bullsa

Inace, problem koji su imali sa startnim PFom, gde su lutali pa prvo sparivali Mirotu sa Gasolom a zatim Taja sa Gasolom, resili su tako sto sada svi pocinju meceve :D

Mirotic je presao na SF

Meni je zanimljiva i statistika po kojoj cini mi se, Bullsi dozvoljavaju najmanji procenat suta protivnicki ekipama, imaju i najvise skokova po mecu (mada bih trebao da proverim ovo ali cini mi se da je tako) a za moje ukuse, po tim brojkama imaju previse poraza

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

gledao sam pistons-bulls utakmicu, gasol ubija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...