Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

CZA81--WkAAKmYZ.jpg

Coach K baš voli kontinuitet. Prošlog leta je na mini kamp pozvao sve ove igrače sem Iguodale. 5 igrača je otpalo sa tog mini kampa: MCW, Oladipo, Parsons, Harris Tob i Plumlee.

Od tima koji nas je dobio u Španiji u finalu, nema Plumlee-ja i Rose-a. Rose je i ovako tada išao pre da bi povratio samopouzdanje nego što je značio nešto timu. Inače, od kad je tada izvisio za mesto u rosteru zbog Rose-a, Lillard se više ne spominje u vezi USA reprezentacije.

Posted

curry westbrook paul

butler thompson 

george durant james

green griffin

davis cousins

Posted

srecno bilo coachu K da odabere igrace na poziciji 1,3 i 4.

npr ovaj tim sto je 189 napisao je odlican i na prvi pogled svi zasluzuju da budu u 12. A onda vidis da tu nema Irvinga (MVP proslog prvenstva), Hardena(zvezda, ide sigurno), Melo(stare zasluge, kapiten?), Kawhi(odlicna sezona), Howard(najveca "zvezda" medju centrima). A mislim da ce se naci mesto i za Drummonda, ogomna dominacija u skoku u odnosu na bilo koju drugu repku+ mlad.

Jos ako Kobe odluci da igra...

Nazalost, mislim da ce Green duvati

Posted

kobe je rekao da nece igrati.

a kawhija sam zaboravio. njega stavljam umesto greena onda. lebron na 4 npr. mada imam osecaj da ce green ici.

Posted

мора и неки токен белац да иде  :fantom:

Posted

Kakav sou u New Yorku. Hollis Thompson na minut ipo masi tri bacanja. Sledeci napad, Knicksi ga pustaju da sutne otvorenu trojku i ovaj ubada.

Ish Smith je potpuni pogodak za Sixerse. Konacno i onu nesto da ubodu.

Posted

ish smith je najbolji plej u ligi posle westbrooka. steta sto nije u niksima, on im fali da osvoje titulu.

Posted (edited)

Nakon sto ih je Fila prebila, Blazersi unakazise Wizardse

McCollum se povratio

`vamo, trenutna petorka Bullsa

Mirotic
Portis
McDermott
Moore
Brooks

Izgleda sasavo ali deluje, preokrenuse rezultat

Gibson je sada tu umesto Portisa

Edited by Have_Fun
Posted (edited)

CHA-UTA

Cinilo se da ce biti reseno u prvom produzetku ali onda Ingles pogadja za 3 pa Hayword krade loptu Kaminskom za poslednji napad koji resava Gober zakucavanjem

Drugi produzetak!

p.s.

Bizli 63pts 19sk 13ast

p.p.s.

Kemba pokazuje CLUTCH! Upravo je izjednacio rekord Sarlota po poenima (Glen Rajs) Edited by Have_Fun
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...