Dionysos Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 бобан добио техничку https://streamable.com/7zpf :D
Nemanja Posrbica Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Coach K baš voli kontinuitet. Prošlog leta je na mini kamp pozvao sve ove igrače sem Iguodale. 5 igrača je otpalo sa tog mini kampa: MCW, Oladipo, Parsons, Harris Tob i Plumlee. Od tima koji nas je dobio u Španiji u finalu, nema Plumlee-ja i Rose-a. Rose je i ovako tada išao pre da bi povratio samopouzdanje nego što je značio nešto timu. Inače, od kad je tada izvisio za mesto u rosteru zbog Rose-a, Lillard se više ne spominje u vezi USA reprezentacije.
189- Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 curry westbrook paul butler thompson george durant james green griffin davis cousins
Kanzas siti zez Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 srecno bilo coachu K da odabere igrace na poziciji 1,3 i 4. npr ovaj tim sto je 189 napisao je odlican i na prvi pogled svi zasluzuju da budu u 12. A onda vidis da tu nema Irvinga (MVP proslog prvenstva), Hardena(zvezda, ide sigurno), Melo(stare zasluge, kapiten?), Kawhi(odlicna sezona), Howard(najveca "zvezda" medju centrima). A mislim da ce se naci mesto i za Drummonda, ogomna dominacija u skoku u odnosu na bilo koju drugu repku+ mlad. Jos ako Kobe odluci da igra... Nazalost, mislim da ce Green duvati
189- Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 kobe je rekao da nece igrati. a kawhija sam zaboravio. njega stavljam umesto greena onda. lebron na 4 npr. mada imam osecaj da ce green ici.
Fins fleet Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Kakav sou u New Yorku. Hollis Thompson na minut ipo masi tri bacanja. Sledeci napad, Knicksi ga pustaju da sutne otvorenu trojku i ovaj ubada. Ish Smith je potpuni pogodak za Sixerse. Konacno i onu nesto da ubodu.
Кристофер Лумумбо Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 ish smith je najbolji plej u ligi posle westbrooka. steta sto nije u niksima, on im fali da osvoje titulu.
Have_Fun Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 (edited) Nakon sto ih je Fila prebila, Blazersi unakazise WizardseMcCollum se povratio`vamo, trenutna petorka BullsaMiroticPortisMcDermottMooreBrooksIzgleda sasavo ali deluje, preokrenuse rezultatGibson je sada tu umesto Portisa Edited January 18, 2016 by Have_Fun
Have_Fun Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 (edited) CHA-UTACinilo se da ce biti reseno u prvom produzetku ali onda Ingles pogadja za 3 pa Hayword krade loptu Kaminskom za poslednji napad koji resava Gober zakucavanjemDrugi produzetak!p.s.Bizli 63pts 19sk 13ast p.p.s.Kemba pokazuje CLUTCH! Upravo je izjednacio rekord Sarlota po poenima (Glen Rajs) Edited January 18, 2016 by Have_Fun
Recommended Posts