Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
Sinoc 3 tripl-dabla

Hassan 19(pts) 17(sk) 11(blk)
Smart 10(pts) 11(sk) 11(ast)
Westbrook 12(pts) 11(sk) 10(ast)
Edited by Have_Fun
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hundreds Show Up To Meet Boban

Ramirez was one of more than 500 Spurs fans who attended Marjanovic’s autograph signing at Wingstop, with some fans arriving as much as 11 hours early for the event.

...

Wingstop, which prohibited fans from camping out for the event, asked fans not to line up until 3 p.m. for the 7 p.m. event. They didn’t listen, and there was already had a crowd building outside the restaurant when it opened at 11 a.m., according to Wingstop spokesperson Stephanie Yzaguirre.  By the time Marjanovic arrived, there were more than 500 fans crowded outside.

Mario Sosa was the first fan to arrive at 8 a.m., and said meeting Boban was well worth the wait.

:ziga:

Posted

Noah ide na operaciju

4-6 meseci pauze

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

Kakva je ovo romantika bila izmedju Grina i Dramonda? Ko ce da popije kraci odmor?

Posted
Sutra je MLK day, pa se pici basketica preko dana, uz derbi od 02h

Evo celog kola, valjda sam dobro preveo satnicu

19:00 New York Knicks - Philadelphia 76ers

20:00 Charlotte Hornets - Utah Jazz

20:00 Washington Wizards - Portland Trail Blazers

20:30 Memphis Grizzlies - New Orleans Pelicans

21:30 Detroit Pistons - Chicago Bulls

23:00 Atlanta Hawks - Orlando Magic

01:30 Toronto Raptors - Brooklyn Nets

02:00 Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors

02:30 Dallas Mavericks - Boston Celtics

04:30 Los Angeles Clippers - Houston Rockets

Posted (edited)

Oćel večeras Bjelica da pobedi konačno. Igraju sa raspalim Sunsima kojih mi je dosta žao, ali su sami zakuvali sebi čorbu. Imaš tandem kečeva Dragić-Bledsoe koji su u jednom trenutku bili bolji i od splash brothersa, i dovedeš trećeg keca Iseaah Thomasa, Dragić se smori od čučanja u uglu i čekanja lopte, oni se reše i njega i Thomasa i dovedu Brandon fuckin Knighta da propadnu sa stilom. Onda obećaju blizancima da će biti zajedno, pa jednog trejduju da bi doveli Čendlera od 65 godina na duži, vredni ugovor. Znam da je u Phoenixu vruće ali baš im nije dobro.

Edited by nemoderisani
Posted

i naravno, zaboravio si njihovu najvecu glupost u tim trejdovima.

Posted

Sad sam provalio da Super Sport ovde u Nigeriji prenosi ove godine dosta NBA utakmica ( od pre par dana ponovo imam kablovsku ) tako da cu prvi put gledati Bjelicu u NBA :) . Ladno ce prenositi i jednu utakmicu EL nedeljno  :thumbsup:

Posted

насвираше три фаула бјелици очас посла

Posted

izdrkavaju se na njemu. i tako citave sezone. sad su mu svirali cetvrti faul koji ne bi svirali nijednom drugom igracu.

Posted

а брате и он као да се крије од лопте

Posted

i naravno, zaboravio si njihovu najvecu glupost u tim trejdovima.

:mellow:  Ček, a što jednostavno ne kažeš šta sam zaboravio umesto da se praviš smartass? Rentujem iz glave kako su se raspali, naravno da ću nešto da zaboravim. 

Posted

dali su pick lakersa za knighta.

Posted

:isuse: aauu da! kakvo samouništenje.

Bjelica statira, ali stvarno mu sude svašta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...