darkonet Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 ja videh Pedju ali Divca nisam...jbt Soni Vims je ocajan, zato i ne igra, sad je poslao neki pas u publiku a ova dvojica komentatora crkose od smeha, sprdaju se s njim
Cane Vukic Prebranac Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 ма било је пресмијешних потеза вечерас, како Колисон води лопту мајко
Zli Gli Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Treba opravdati ovosezonsku platu od $24.894.863 (10.5 poena po mecu uz 35 % sut iz igre). Na kraju je ispalo da je odigrao sasvim solidan mec, mada je svakako Lopez najzasluzniji za pobedu i generalno je steta sto trune tamo u raspalim Netsima, ipak zasluzuje da igra u boljem timu. A Dzo nije ni senka onog paklenog sutera od pre, ovim igrama ne zasluzuje ni 5 miliona a ne 25.
djeneralche Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 (edited) Gledao sam pre neki dan GSW Hjuston, Harden Brada je bas sprdnja. Edited January 3, 2016 by djeneralche
kizjah Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 ja gledao sinoc nets vs celts... uzas, pre bih gledao tri tekme cska i lokomotive nego opet ono smaranje... i da ,slazem se, davno nije bilo toliko talenta u nba ko danas ali kvalitet kosarke je jako slab
Have_Fun Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Jimmy sam igra21 poen u 3/4Ostali saigraci su manje-vise pogubljeni
SleeperSleep Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 meni se čini hevfane da cikago mnogo bolje igra u napadu kad rouz nije u sastavu.
SleeperSleep Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 dzimi igra bogovski. u cikagu bi morali malo da prekomponuju ekipu. imaju visak na visokim pozicijama (zo, mirotic, gibson - bar dvojica od te trojice su visak) i rupu na kecu.
Have_Fun Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 ma meni su u napadu uzasni kako god, osim ako Jimmy ne izludine zajebavam seRose ima problem sto je umislio da je suter, pa frlja one duge dvojke sto mu nikada nije bila jaca strana.. kad god je na utakmicama napadao obruc, izgledalo je dobro.. ali zaista ne znam sta da mislim o napadu Bullsa..a ni odbrana nije na nekadasnjem nivouekipa nema identitet uopste
Have_Fun Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 dzimi igra bogovski. u cikagu bi morali malo da prekomponuju ekipu. imaju visak na visokim pozicijama (zo, mirotic, gibson - bar dvojica od te trojice su visak) i rupu na kecu. spominjalo se da pokusavaju da zavale Nou i Gibsona negde i otvore Portisu prostor za igru
Have_Fun Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Brooks ne moze nikoga da sacuvaSvi ga unose u reket, bilo ulazom bilo da se neko od bekova instalira na postuEto za odbranu bi im mozda trebao Rose u ovom mecuPre sam pratio koliko su mu poena dali protivnicki bekovi svakog pleja kojeg je cuvao drzao na manje poena i manje suteva od sezonskog proseka. - Mudiay: 2-13 za 4pts- Tony Parker: 6-12 za 13pts + ga je blokirao na 3-4sec pre kraja meca, iako je bio cak u reketu a Parker na trojci, i ta blokada je donela pobedu Bullsima- George Hill: 3-8 za 6 pts- Damian Lillard: 4-22 za 19pts- Kemba Walker: 6-12 za 13pts- Westbrook: 7-18 za 20pts (ovde je Rose dobro odigrao i ofanzivno, cesto napadao reket)- Shane Larkin: 3-8 za 6pts- Elfrid Payton: 2-7 za 4pts- Mo Williams: 7-15 za 19pts- Ricky Rubio: 2-10 za 7pts- McConnell: 3-8 za 6pts- Reggie Jackson: 9-24 za 22pts
Have_Fun Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Jimmy :ziga: Stavio ceo tim na ledja i sam trpa kos + sto u odbrani pokriva svakog protivnickog coveka koji je raspolozen
189- Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 butler izjednacio rekord jordana od 39 poena u poluvremenu.
Have_Fun Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Je l` nije bio faul sad pri sutu za 3?Ovamo su rekli "4 point play"
Recommended Posts