Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ja videh Pedju ali Divca nisam...jbt Soni Vims je ocajan, zato i ne igra, sad je poslao neki pas u publiku a ova dvojica komentatora crkose od smeha, sprdaju se s njim

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ма било је пресмијешних потеза вечерас, како Колисон води лопту мајко :lol:

Posted

Treba opravdati ovosezonsku platu od  $24.894.863   (10.5 poena po mecu  uz  35 % sut iz igre).

Na kraju je ispalo da je odigrao sasvim solidan mec, mada je svakako Lopez najzasluzniji za pobedu i generalno je steta sto trune tamo u raspalim Netsima, ipak zasluzuje da igra u boljem timu. A Dzo nije ni senka onog paklenog sutera od pre, ovim igrama ne zasluzuje ni 5 miliona a ne 25.

Posted (edited)

Gledao sam pre neki dan GSW Hjuston, Harden Brada je bas sprdnja.

Edited by djeneralche
Posted

ja gledao sinoc nets vs celts... uzas, pre bih gledao tri tekme cska i lokomotive nego opet ono smaranje... 

i da ,slazem se, davno nije bilo toliko talenta u nba ko danas ali kvalitet kosarke je jako slab 

Posted

Jimmy sam igra
21 poen u 3/4
Ostali saigraci su manje-vise pogubljeni

Posted

meni se čini hevfane da cikago mnogo bolje igra u napadu kad rouz nije u sastavu.

Posted

dzimi igra bogovski. u cikagu bi morali malo da prekomponuju ekipu. imaju visak na visokim pozicijama (zo, mirotic, gibson - bar dvojica od te trojice su visak) i rupu na kecu.

Posted

ma meni su u napadu uzasni kako god, osim ako Jimmy ne izludi

ne zajebavam se

Rose ima problem sto je umislio da je suter, pa frlja one duge dvojke sto mu nikada nije bila jaca strana.. kad god je na utakmicama napadao obruc, izgledalo je dobro.. ali zaista ne znam sta da mislim o napadu Bullsa

..a ni odbrana nije na nekadasnjem nivou

ekipa nema identitet uopste

Posted

dzimi igra bogovski. u cikagu bi morali malo da prekomponuju ekipu. imaju visak na visokim pozicijama (zo, mirotic, gibson - bar dvojica od te trojice su visak) i rupu na kecu.

spominjalo se da pokusavaju da zavale Nou i Gibsona negde i otvore Portisu prostor za igru

Posted

Brooks ne moze nikoga da sacuva
Svi ga unose u reket, bilo ulazom bilo da se neko od bekova instalira na postu

Eto za odbranu bi im mozda trebao Rose u ovom mecu

Pre sam pratio koliko su mu poena dali protivnicki bekovi

svakog pleja kojeg je cuvao drzao na manje poena i manje suteva od sezonskog proseka.

- Mudiay: 2-13 za 4pts
- Tony Parker: 6-12 za 13pts + ga je blokirao na 3-4sec pre kraja meca, iako je bio cak u reketu a Parker na trojci, i ta blokada je donela pobedu Bullsima
- George Hill: 3-8 za 6 pts
- Damian Lillard: 4-22 za 19pts
- Kemba Walker: 6-12 za 13pts
- Westbrook: 7-18 za 20pts (ovde je Rose dobro odigrao i ofanzivno, cesto napadao reket)
- Shane Larkin: 3-8 za 6pts
- Elfrid Payton: 2-7 za 4pts
- Mo Williams: 7-15 za 19pts
- Ricky Rubio: 2-10 za 7pts
- McConnell: 3-8 za 6pts
- Reggie Jackson: 9-24 za 22pts

Posted

Jimmy  :ziga: 

Stavio ceo tim na ledja i sam trpa kos + sto u odbrani pokriva svakog protivnickog coveka koji je raspolozen

Posted

butler izjednacio rekord jordana od 39 poena u poluvremenu.

Posted

Je l` nije bio faul sad pri sutu za 3?

Ovamo su rekli "4 point play"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...