Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

гледам вики, мануте је већ са 30 фактички био готов са нба-ом, последња утакмица са тек напуњене 32, од тих краткотрајних ту је и мурешан

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Katastrofa.

Boban se nije mnogo trosio u karijeri, mada sam naleteo na jedan klip sa utakmicama iz cska i stvarno je bio mnogo pokretljiviji i skocniji nego danas. Sto se tice gde bi mu bilo bolje, nema bolje ekipe od ove u kojoj je. Izbacili su nebrojeno puno do tada nepoznatih igraca i imaju strpljenja vise nego ostale ekipe. Kako izgleda ekipa bez strpljenja i razumevanja mozemo da vidimo s bjelicom.

Posted

Gasol opusteno, kao na treningu... doktor!

Posted

jimmy je kao i u prvoj utakmici ovih ekipa u poslednjem napadu na utakmici zaustavio georga. btw george je posle onog brutalnog perioda sada opet u ocajnoj formi.

Posted

Mislim da nije aplaudirao zbog lopte u glavu, vec zbog odbranjenog napada

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

ne, ja sam siguran da je aplaudirao jer je zapravo zlikovac

Posted (edited)

Trenutno mi je sarkazometar low pa ne mogu da skontam da li me driblas ili ne :D

U svakom slucaju, zelim vam svima sve najlepse u Novoj 2016.godini :)

Puno srece, zdravlja i uspeha da vas prati kroz istu :)

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Edited by Have_Fun
Posted (edited)

Dzo Dzonson prima loptu sam kao duh na trojci, onako po sredini, najcistija moguca situacija... i baca airball opusteno, nije ni dobacio do obruca. Sad sam sve video.

Edited by Zli Gli
Posted

Dzo Dzonson prima loptu sam kao duh na trojci, onako po sredini, najcistija moguca situacija... i baca airball opusteno, nije ni dobacio do obruca. Sad sam sve video.

Treba opravdati ovosezonsku platu od  $24.894.863   (10.5 poena po mecu  uz  35 % sut iz igre).

Posted

Држао се Финикс док је Чендлер био у игри, али готово је ово. Казинс је бруталан. Ако се не варам, Плавшић и Радојевић су детектовали и Дивца и Пеђу на трибинама.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...