Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

The highest PER in the NBA among players who have played 15+ games is not Stephen Curry (31.7). It's Marjanovic (36.3), the rookie!

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa ok, ne cudi da igrac spolja koji igra po celu tekmu nema najvisi per.

Elem, dankan pauzira protivu sansa, jos jedna prilika za ljudinu bratarodjenog da igra 10+ minuta.

Posted

Sranje. Meni je njegova partija protivu Kentakija, po upecatljivosti i, usled toga, ostajanju u secanju, jedna od najkulskijih ikada mi vidjenih.

Posted

на крају је ово испао јако добар сценарио за њега, провешће годину учећи од попа, данкана и осталих ветерана, показао је шта може на паркету, и има уговор на једну годину, имаће интересантно лето :)

Ja bih menjao sve to za neku bedniju ekipu gde bi imao standardnih 10-15mpg. Boban ima 27 godina, sa njegovom konstitucijom i kolenima nazalost nece moci da igra jos dugo na vrhunskom nivou.

Posted

to se isto pricalo i pre pet godina, kad gle cuda, on sve bolje izgleda sa vremenom.

Posted (edited)

to se isto pricalo i pre pet godina, kad gle cuda, on sve bolje izgleda sa vremenom.

Jos je brzi i pokretljiviji nego ikad u zivotu. Ta sintagma "Bobijeva kolena" treba da udje u recnik i to ne kao opis deficita kod igraca.

Edited by harper
Posted

Ne znam ko je i sta pricao, ali je cinjenica da visoki centri ne igraju dugo i da karijere zavrsavaju malo posle 30te.

In other news - Kari izgleda propusta Dalas i Hjuston, prilika da se istestira ekipa bez njega. Mozda cak sevnu i dva poraza.

Posted

Ne znam ko je i sta pricao, ali je cinjenica da visoki centri ne igraju dugo i da karijere zavrsavaju malo posle 30te.

kao naprimer sabonis koji je bio mvp evrolige u 40, jel da?

Posted

kao naprimer sabonis koji je bio mvp evrolige u 40, jel da?

Ili Pau Gasol koji je pre par meseci oducio sve zivo od kosarke na EP.

Posted

гасол је пре regular size центар, мислим да је гуфс мислио на катеогрију преко 2.20, а има ту и јао мингова и илгаускаса кад је рок употребе у питању, није да висина по дифолту значи кратку каријеру

Posted

па то и кажем, има оних који заврше каријеру са 30 и оних који одиграју доста дуже, не може се само на основу висине закључивати да ће неко брзо у пензију поготово ако нема значајнијих повреда до сада које би указивало да му се тело распада

Posted

pa i ne znam koji su to primeri za prvo, osim minga. cak je i manute bol bio aktivan do neke 35. godine, a imas i recimo jabbara koji bi svakako mogao u kategoriju veoma visokih igraca(narocito u vreme u kojem je igrao) koji je pikao do 40 i kusur. 

jedino ralph sampson i yao ming, ali oni su od starta imali problema sa povredama, sto moze i ne mora da ima veze sa visinom. za jednu cinjenicu, kako pise u gornjem postu, previse ima primera koji je opovrgavaju, a premalo koji je potvrdjuju. boban fakat nije imao ozbiljnijih povreda u karijeri, a prica o njegovim kolenima i malom roku trajanja ide od juniora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...