Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

nebitno

Edited by Have_Fun
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mislim da će boban brzo do statusa cetvrtog visokog iza dankana, oldridza i borisa. to bi moglo da bude bar 15ak minuta po mecu. sa manuom i borisom na parketu je totalno nezaustavljiv.

ispred westa? nema sanse

Posted

covek je pristao na deset puta manju platu nego sto je mogao dobiti, siguran sam da ce pop to ispostovati.

Posted

hoće. biće starter svaki put kad dankan ne bude u protokolu.

Posted

mislim da će boban brzo do statusa cetvrtog visokog iza dankana, oldridza i borisa. to bi moglo da bude bar 15ak minuta po mecu. sa manuom i borisom na parketu je totalno nezaustavljiv.

eh kad sam ja rekao jos nakon prve predsezonske utakmice da bi bobi s marcusom (ili manuom i borisom) bio dvocifren za kratko vrijeme, od admina sam dobio jedno ironicno bobi pokraden. ali ti pretjerujes, drugacije ce timovi da brane bobija kad bude dio scouting reporta, ranije ce da mu ulaze u tijelo na svakom piku umjesto da mu dopustaju da zauzme duboku pozicju.

postoje dva problema s bobijem u spursima, jedan koji je generalno vezan za nba nivo kosarke i drugi specifican za spurse i njihov stil kosarke. prvi je odbrana od pika koji ce uvijek da bude prisutan i ta najbolja odbrana spursa je uvijek popustala malo kad bi bobi usao na teren. zato bobija mogu da koriste samo s jos jednim visokim i protiv klasicnih postava s dva visoka, jer protiv nekih postava s cetiri spoljna igraca bi ostajalo previse prostora nakon svakog pika koji bobi ne moze da brani. drugi je u napadu i cinio mi se jos vecim, zbog cega sam mislio da ce bobi jako tesko dobiti neku vecu sansu i zalio sto nije potpisao za neki drugi tima. spursi od svojih visokih, bez obzira da li je centar ili cetvorka, traze da cesto budu na visokom postu i odatle brzo razmisljaju, brzo i precizno upucuju pas, najcesce s jedne strane na drugu, sto je kljucno za njihov protok lopte. gledajuci bobija u prvim utakmicama, vidio sam nedostiznu brzine igre ne s atletskog, nego tog misaonog aspekta igre. bobi sad gotovo da nema kontakt s loptom kad nije blizu kosa, tako da ovo kako igraju u poslednje vrijeme kad je on na terenu, a posebno sinoc, izgleda kao da su svoju igru prilagodili njemu, umjesto obrnuto, i maksimalno se trude da iskoriste sve prednosti za tih 2 x 5-6 minuta.

i bas je  zanimljivo sto su sinoc igrali protiv minesote, jednima je bilo dovoljno mjesec-dva da uklope i iskoriste igraca koji im sistemski ne odgovara, dok je drugima igrac koji bi trebalo savrseno da se uklapa i dodaje neophodnu dimenziju u igri ispao iz rotacije.

Posted (edited)

Will "the trill" ne staje

Danas 29+7 ako se ne varam

Uzivanje je gledati ga

Fenomenalno se krece, lagano prolazi igrace, ume fino da namesti asistenciju a ima i dobar sut

Cavsi i drugi mec nakon poraza od GSW umalo da izgube

Izvukli su se prethodno vs PHX a Sunsima iz poznatih razloga nije igrao Bledsoe

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Edited by Have_Fun
Posted

cavsi nisu bili ni blizu da izgube ovaj mec, potpuna kontrola.

Posted

cavsi nisu bili ni blizu da izgube ovaj mec, potpuna kontrola.

+1

Poslednjih 7 poena je posrigao Denver pa deluje da je bilo neizvesno. Od pocetka je Cleveland drzao desetak razlike bez vecih oscilacija.

Posted

Uhvatio sam negde na kraju kad je Barton probao da namagarci Lebrona, ali nije uspeo da mu izbije loptu iako ju je ovaj drzao samo jednom rukom :D

Posted

Pa bre, jeste CLE vodio dvocifreno, ali u drugoj polovini trece je Barton napravio neku svoju mini seriju pa su stigli na 10

Al' je onda promasio onaj sut, pa Haris i sut i bacanje i trojku na kraju, a poslednji kvoter Artur masi trojku u samom startu za 7 razlike

Da su bilo sta pogodili usli bi bar sa 6 razlike minusa na kraju

Pa onda u cetvrtoj Jokic masi bacanje, pa mu posle LBJ lupa bananu, i onda ponovo festival promasenih trojki Milera i Foyea, pa je i Barton promasio 2 trojke a tada ni CLE nije bas davao koseve, vezivali su i po 2 bacanja promasena.

Nesto da je uslo u tim periodima...

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

zbog cega sam mislio da ce bobi jako tesko dobiti neku vecu sansu i zalio sto nije potpisao za neki drugi tima

на крају је ово испао јако добар сценарио за њега, провешће годину учећи од попа, данкана и осталих ветерана, показао је шта може на паркету, и има уговор на једну годину, имаће интересантно лето :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...