1n54jd3r Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 gm-ovima puca kurčina i za svetske vicešampione™ i evroligu, tako da je realnije da ovaj završi u nekom mafijaškom ruskom klubu do kraja sezone. koliko je takvih? Bruklin i ko jos...
teacher Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 koliko je takvih? Bruklin i ko jos... takvi su svi. titula™ vicešampiona se u normalnom svetu prevodi kao "lost in finals", a sve to ništa ne znači ukoliko igrač na terenu pokazuje znake života kao da je blizak rođak lenjivcu. jednom rečenicom, boli ih kurčina da uzimaju igrača koji na papiru ima nešto što na terenu ne pokazuje. to što se on stidi da uzme šut ili što ne ume da se izbori za veću minutažu ih takođe zabole.
Have_Fun Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ono sto sam pratio Minesotu, cini mi se da se ne stidi da sutne, nego nekada i ne stigne da uradi to jer svi saigraci samo gledaju da opale loptu (ok, Riki je izuzetak) A i dao je neku izjavu u fazonu da se trener buni kada uzme loptu da dribla Koriste ga kao da je u pitanju Peja Stojakovic. Stoji oko trojke i samo to sutira Ok, ume Bjelica to, moze da pogodi, ali mu to nije glavni kosarkaski epitet. Ima mnoge druge kvalitete koje ovi ne koriste a koji zahtevaju da ima malo vise loptu u rukama. Kad god je radio 2 na 2 sa KATom (a nije bas bilo preterano cesto) uglavnom su postizali poene ili iznudjivali faul od odbrane Ali moras da mu das malo slobode da iskreira i tapka tu loptu jebiga I h8 f*ckin' Tapatalk >.
SleeperSleep Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 imao je i minute i priliku. i igrao je, uglavnom, kao poslednja sisa. sam je kriv što je sad na kraju klupe.
Bane_V Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Kawhi sinoć dominirao protiv Indijane na obe strane. Zaustavio George-a na 7p (1-14 iz igre), ovaj bukvalno nije mogao da diše.
Have_Fun Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Sunce ti :O btwhttp://www.hoophall.com/news/2015/12/21/naismith-memorial-basketball-hall-of-fame-announces-eligible.html Naismith Memorial Basketball Hall of Fame Announces Eligible Candidates for the Class of 2016 Od internacionalnih igracaInternational Committee Nominations Tal BrodyJackie ChazalonVlade DivacNick GalisSemen KhalipskiVladimir KondrashinToni KukocYao Ming*Aldo OssolaAmaury PasosDino RadjaManuel SainzTogo SoaresRanko ZeravicaMarcos Leitei p.s.Ne znam koliko se ovde prati Denver.. mozda neko gleda zbog Jokica ili Zofrija.. ali glavni tip koji mene odusevljava je Will BartonDecko sabija!Kandidat je i za 6tog coveka i za MIPFenomenalan jeU poslednje vreme puni kao nenormalan a obavlja i posao u skoku, ume da baci i koju asistencijuTrenutno je verovatno najbolji igrac ekipe a ulazi s` klupe
goofs Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Sto Ming ima * ? Kako uopste ide ovo sa HoF, sad odaberu neke od ovih, a ostali nista? Je l mogu dogodine da ih odaberu ili je to to?
Have_Fun Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 imas objasnjenje u linku :D* Indicates First-Time Nominee
Have_Fun Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Noah sjebao rameNakon 2 nedelje ce ici na nove pregledeSamo im je to trebalo.. mada ce se ovako otvoriti prostor za Portisa pa da vidimo sta mozeNista mi se ne dopada kako Hoiberg vodi BullseNemaju identitet kao ekipa.. prvo je probao jednu taktiku sa Miroticem na PF, stretch 4, trojkas, ovo ono.. pa onda odustao od toga i spojio Gasola i Gibsona..Poslednjih par tekmi Mirotic igra SF, a Snell je zaboravljen na klupi iako je imao neke dobre meceveOdbrana im nije na nekadasnjem nivou, a i napad jako stuca.. neko je stavljao onaj grafik, Bullsi su ekipa koja uzima u proseku suteve iz najvece udaljenosti pa samim tim imaju i ocajan procenat
EmptyClip Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Не знам колко од ових интернационалаца може да буде изабрано, ал ево Vlade Divac Nick Galis Toni Kukoc Ranko Zeravica
Calavera Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Pistonsi su mnogo zajebana momcad kad ovako sutiraju, nisam mislio da ce se ovako brzo vratiti nakon onakve prve cetvrtine. Johnson inspirisan protiv Winslowea -_-
Segundo Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Ne znam koliko se ovde prati Denver.. mozda neko gleda zbog Jokica ili Zofrija.. ali glavni tip koji mene odusevljava je Will Barton Decko sabija! Kandidat je i za 6tog coveka i za MIP Fenomenalan je U poslednje vreme puni kao nenormalan a obavlja i posao u skoku, ume da baci i koju asistenciju Trenutno je verovatno najbolji igrac ekipe a ulazi s` klupe[/font][/color] Nadam se da gledaš šta upravo radi Lakersima. 3 min do kraja prve, 16 poena, bez promašaja, ulaz i trojka pod faulom, nezaustavljiv je. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Have_Fun Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) Videh tek kraj sada, nisam gledao jer eto, morao sam rano da ustanem :/Kobi i on fino punili koseveKobi 31pts 5astBarton 25pts 8skKad dodjem kuci prelistacu utakmicu Edited December 23, 2015 by Have_Fun
Segundo Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Da dodam i Jokića sa 15 poena, 10 skokova i 5 asistencija. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Recommended Posts