radisa Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 послушао Кузмановића па се ширио и крао вријеме Isto sam pomislio
Zli Gli Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ogavni su mi Voriorsi, valjda ce ih neko ruzno jebati u plejofu. I ko je ovaj Nogueira iz Toronta? Prvi put cujem za njega a zamalo da ih dovede do pobede protiv tima koji ima 20-0.
bradilko Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 igrao u spaniji,estudiantes,23 godine. curry nije normalan prelepa utakmica
ToniAdams Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 jebiga, ovo sto kari trenutno radi, nije mogao ni dzordan svojevremeno.
Joe D Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 uvek treba uzeti u obzir to sto je jordan radio u napadu je paralelno sa time sto je bio najbolji spoljni defanzivac u ligi, ako ne i generalno najbolji. da se on ikad stekao u odbrani kao kari, pitanje je koje bi brojke bio u stanju da isporuci u napadu. a i pored toga su mu najbolje sezone statisticki u paru sa ovom karijevom.
goofs Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Cak i bolje, 92/93 sezona, par procenata ispod trenutnog Karijevog suta iz igre, ali vise skokova, asista cak i ukradenih, na kraju je bio i clan najbolje defanzivne petorke.
Dionysos Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 мислим, ај да не увлачимо џордана у причу :) Smith, who averaged just 9.3 PPG for the season, went on to light up MJ for a career-high 37 points. He connected on 15 of his 20 field goals and was a perfect 7-of-7 from the free-throw line.The Bulls, however, still won the game, 104-99. Jordan got the win, but he wasn’t very pleased with the fact that he allowed an unknown player like Smith to drop so many points on him.In the post game interviews Jordan said, “That was a very embarrassing situation for me. Evidently I didn’t respect the guy and he’s certainly capable of putting up some numbers, and he did. Offensively, it wasn’t going for me and I let that effect my defensive effort and that’s something I will improve on {Saturday}. I look forward to the challenge”.According to some journalists close to the team, he also promised to score 37 points, LaBradford’s total, in the first half of the next game.And, he keeps his promise. Almost. He started the game with amazing intensity and hits all of his first 8 shots from the field. When he sits down on the bench 3:15 to go in the first quarter, he already has 19 pts, 4rbs, 2 stls. With just 3 seconds remaining in the second quarter, he’s at the foul line to shoot two with 35 points. Misses the second one and finishes the half with 36 points.What’s even more impressive is that he plays lockdown defense on Smith who goes only 2 for 8 in the first half. And one of those two baskets comes when Jordan is on the bench.At half time Bulls have a 14 point lead and the game is practically over. Since the mission is accomplished, Jordan plays very loose in the third and sits the whole fourth quarter.
1n54jd3r Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 i to u vreme kada su svi hteli protiv njega licno da se dokazu i kada su motivacija, zalaganje i batinjanje bili par stepenica iznad onoga sto je danas slucaj
ToniAdams Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 a jebemu, naravno da ne poredim karija sa dzordanom, dzordan je uvek bio defanzivna zver, mislim na ovo sto sam samcijat radi u napadu. tako sam nesto jedino video kod djordjevica u onoj polusezoni kad je iz turske presao u barselonu i imao, mislim, nesto oko 40 u proseku. ali naravno protiv neuporedivo laksih protivnika.
Ivo Petović Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Brate, koji ste smarači. Ne radi se uopšte o tome da li je Jordan imao više skokova i blokada i bio bolji defanzivac (naravno da jeste, pobogu), radi se o tome da ovaj kompjuterski program šutira 52% iz igre, pri prosečno 11 šutnutih trojki po utakmici, od kojih je većina iz driblinga, trka, sa rukom u lice i sl. 52% iz igre, 5,3 trojke po utakmici, 33 poena. To nikad nije viđeno ranije. Koliko god da su brojke neverovatne, ali ipak uporedive, način na koji se došlo do ovih brojki nikad nije viđen i potpuno je nerealan. I da dodam da postiže 33 poena i pored toga što su makar 70% utakmica GSW bili blowouti, pa je sedeo u 4/4. Edited December 6, 2015 by Ivo Petović
Mil@n Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Kari je bolestan lik, talenat koji se rađa jednom u 100 godina al molim vas ne poredite ga sa Džordanom, to je kao kada mi neko kaže bilo je gore za vreme Miloševića :DNego, Bobi dao 34 za razvojni tim te ga instant vratilo u spurse. Overite asist , ne znam kako se kači ovaj vine https://vine.co/v/i7A22BDn1jO
Calavera Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) B92 neverue: Greze, gledas li? Edited December 6, 2015 by Calavera
Recommended Posts