Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ovo sa Stephom je kao kad igras Sony, pa imas igraca level 100 i sve radis sa njim..., naravno ostatak igraca u igrici je na 60. :dry:  Nenormalan lik.

nema bas sve 100...ali bilo bi preterano kad bi na sve ovo jos i kucao kao Westbrook

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nema bas sve 100...ali bilo bi preterano kad bi na sve ovo jos i kucao kao Westbrook

Karikirao sam naravno, ali ovo sto momak igra je nestvarno...

Posted

Karikirao sam naravno, ali ovo sto momak igra je nestvarno...

naravno...fora je sto  imam ortaka koji mi kaze da nije to to, ne moze da uziva u njegovoj igri, mrzi ciste sutere satro...na to sam mu bas dao komentar koji si ti pomenuo uz ogradu da jedino skocnost i dunk atrakcije ne bi bile 100...inace najomiljeniji igraci su mu LBJ i D-Wade :)

Posted
imam ortaka koji mi kaze da nije to to

:mellow:

ako zbog nekog igrača treba kupiti sezonsku i još 41 avio kartu i ulaznicu, to je ovogodišnji curry.  

Posted

:mellow:

ako zbog nekog igrača treba kupiti sezonsku i još 41 avio kartu i ulaznicu, to je ovogodišnji curry.  

+1...najveci broj "wtf, da li je realno da je ovo uspeo da uradi" komentara po utakmici

Posted (edited)

naravno...fora je sto  imam ortaka koji mi kaze da nije to to, ne moze da uziva u njegovoj igri, mrzi ciste sutere satro...na to sam mu bas dao komentar koji si ti pomenuo uz ogradu da jedino skocnost i dunk atrakcije ne bi bile 100...inace najomiljeniji igraci su mu LBJ i D-Wade :)

Da pozdravis ortaka... :D

Allen, Miller, Stojakovic..., to su suteri. Naravno, ne uporedjujem ih i sasvim slucajno su izvuceni iz bubnja :D ..., ali ovaj momak je nesto sasvim drugo. Ne treba njemu 5 blokova, izolacija....igra covek 1 na 5. Na stranu sto je i ostatak ekipe sjajan, pa je zabava zagarantovana. Trenutno karta kupljena za njihovu tekmu vredi svakog jebenog dolara, i pri tome znas da ne smes da kasnis zbog reda za hot dog ili pivo jer postoji velika verovatnoca da ces nesto propustiti.

Edited by nexus13
Posted

lepa pesma

pogotovo kad se ovaj lazni baja prodere aaaaaaaaaaaaaa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...