Have_Fun Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 (edited) Kratak recap ovih 15ak kola i ekipa sto sam pogledaoDa pocnem od onih za koje navijamO GSW-u ne treba trositi reci.Warriorsi deluju jos gladnije. Nemoguce, ali je tako.. covek bi rekao da su se zasitili nakon osvojene titule, a oni tek sad grizu zele svaki mec da dobiju, kao da im je plan da sezonu zavrse 98-0!Curry je ludji nego prosle godine, ako je to uopste moguce, D.Green je takodje bolji nego prosle, Barnes isto.Klay je mozda u nesto slabijoj formi zbog povrede, a i manje se koristi u napadu jer je Curryev usage rate mnogo skocio, a kako i ne bi kad je covek ON FUCKING FIRE!!!U svakom slucaju, ovaj dvojac kada se gleda, prosle sezone je trpao 23.8+21.7 tj 45.5 poena, a ove postizu 31.6+16.3 tj 47.9 pts!!!Koliko samopouzdanja imaju pokazuje Ian Clark, udje baja 6 minuta, sutne troje opusteno 4/5! (sinoc vs Jute)Bullsi igraju toplo hladno. Nekad me oduseve igrom, a nekad pomislim da im je mesto u ABA ligi kakve gluposti naprave.Cini mi se da ekipa uzima ubedljivo najteze suteve u celoj ligi.Raduje to sto se Noah polako vraca u formu, bar defanzivno.Ekipe koje su me iznenadile na istoku su Indijana i Majami. Pacersi su trenutno 2. ekipa istoka, a PG je realno trenutno jedan od kandidata za MVP titulu.Poslednjih par meceva je izludeo34pts (5 trojki) 8sk 5ast 4stl20 (3) 7sk 7ast40 (7 trojki) 8sk 4ast33 (4) 8sk 2ast39 (5) Heat-ovci su bili 3. dok ih sinoc nisu preskocili Bullsi nakon sto su pobedili Spurse. Jeste tek pocetak sezone ali nisam ni pomisljao da Pacersi i Heat mogu biti ovako visoko (racunao sam ATL i WAS ispred njih, mada ce se mozda tokom sezone tabela iskorigovati)Hassan je masina za blokade. Na svakom mecu lupi bar 4-5, a promeni bar 10ak suteva protivnickih igraca koji udju u reket. Dragon igra slabije no sto se predvidjalo.Razocarali su me Wizardsi i BucksiMislio sam da ce oni lagano biti u plejofu (opet kazem, tek je pocetak, moze jos mnogo toga da se promeni)Trenutno su Bucksi 3. od pozadi a Wizardsi tek mesto ispred. Ono sto treba da brine ekipu iz WAS je forma Walla. Igrac od kojeg se ocekivalo da bude u MVP prici, na poslednjim mecevima ima vise izgubljenih lopti nego asistencija uz los procenat suta. Ni blizu forme od prosle godine.Orlando je jako zanimljiva ekipa i cini mi se da ih svi simpatisemo. Od ovih 8 poraza, bar 5 je bilo na loptu.. ukljucujuci i verovatno najludji mec sezone vs OKC.Detroit takodje deluje interesantno... ali samo prva petorka :)Na zapadu NOP zabrinjava. Imali su zajeban raspored, mnogo povredjenih igraca, Obrva malo malo pa INJ, Jrue ima i dalje limitirane minute, T. Evans tek treba da zaigra. Pretposlednji su na zapadu, valjda ce nadoknaditi propusteno.LAC i MEM ne deluju onako kako se pretpostavljalo.Grizlijima i dalje fali sut spolja, Z-Bo igra manje nego ranije (ok, propustio je i par meceva zbog povrede, ali generalno igra manje minuta), a celokupna ekipa deluje losije nego prosle sezone, a ni Klipersi ne briljiraju bas. Pocinjem da mislim da je Doc-ova reputacija ispred njega samog.Hjuston sam pogledao malo nakon smene trenera i nije mi jasno zasto su T.Jonesu smanjeni minuti i uloga u ekipi.Jeste budala van terena, ali na parketu deluje poprilicno dobro. Dalas sam malo ispratio zbog Powella koji deluje kao interesantan igrac. Sad mu je redukovana minutaza jer se vratio McGee pa mu krnji minute, a pre toga je sasvim fino menjao Dirka..Cak i D-Will ponekad zalici na onog starogCeka se da proradi Parsons koji jos uvek ima limitirane minute.. steta sto D.Jordan nije presao u DAL.. bila bi to interesantna skupina Edited December 1, 2015 by Have_Fun
Dionysos Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 kao da im je plan da sezonu zavrse 88-0! јебига неће успети, сезона има само 82 текме
Have_Fun Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 (edited) јебига неће успети, сезона има само 82 текме a plejof? :) edit: ispravio sam, mislio sam 98-0 :D Edited December 1, 2015 by Have_Fun
189- Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 miami me nije iznenadio dok pacersi jesu. igraju odlicno i to posle loseg starta tipa 1-4 i lose igre georga. covek je po meni drugi kandidat za mvp-a. bullsi me uospte nisu ubedili da ce biti neki faktor u playoffu. washington je bas ocajan. wall isto, defanzivno su losi. nisam ocekivao i onako puno od njih ali ovo me je bas iznenadilo. toronto me naprotiv pozitivno iznenadio. dobili okc, lac i cleveland u gostima. jos i cepaju bez valanciunasa poslednjih nekoliko meceva. scola je preporodjen. izgleda da je dobro doslo sto je lowry letos promenio ishranu. mwk isto razoracanje, ali o njima smo pricali vec puno. trade knighta i dolazak monroea je ekipu koja je bila medju najboljim odbrambenima sada bacila medju najgore u ligi. kidd stavio mcw na klupu, da vidimo da li ce to dati rezultata. ja ocekujem nop u playoffu ako svi budu zdravi. i to im je otprilike maksimum. realno, kako sada izgleda postoji samo tri ozbiljna tima na zapadu. jos se doda cleveland i to su tier 1 ekipe u ligi. gsw sada ima sest utakmica na istoku. ocekujem prvi poraz ovde. mozda od toronta. tek 25. januara igraju sa sas a 6. februara sa okc. za bozic igraju sa clevelandom. tu ce se valjda vec vratiti i shumpert i irving.
Grandilof Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Moses Malone tribute u Philly-ju i najava povlacenja dresa pocetkom sledece godine. :( U ostalim vestima Kobe kod kuce lepo poceo i onda se vratio na staro. I pored toga 76ersi gube, a prilika tako dobro izgleda na papiru. :D
189- Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 dobili wizardsi cavse u clevelandu +11. wall 35 poena. tako se igra na moje prozivke ;D dobijaju i sixersi lakerse ocekivano
Grandilof Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Naslove na NBA.com Sixers improve to 1-18. I posebna paznja na Walla gore u postu, a on bas razvalio, utakmica sezone lagano. :D
189- Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 gobert indefinitely out sa mcl sprainom. veseli wizardsi nakon jucersanje pobede u clevelandu sada gube 12 razlike kod kuce od lakersa
189- Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) jebote iskljucim se iz charlottea i propustim show stepha postigao je poslednja 24 poena za ekipu u 3q Edited December 3, 2015 by 189-
Grandilof Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Steph decko nije normalan, sta pocini. Sad videh i highlightse Kobe-a, zmaj.
bradilko Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 green promasio za 3, dolazi lopta stephu u onom njegovom cosku.niko ne pokusava da odigra odbranu.kako on po prijemu boom
nexus13 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ovo sa Stephom je kao kad igras Sony, pa imas igraca level 100 i sve radis sa njim..., naravno ostatak igraca u igrici je na 60. Nenormalan lik.
Recommended Posts