Amos Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Da znas da sam pomislio - sad kad Cashu povredim osecanja :D
Venom Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Celticsi su odbranu titule poceli otprilike 28-2 i na kraju ispali u drugoj rundi. Tek smo u novembru.
Grandilof Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ma lagano ljudi sto kaze Venom, za playoff je uvek isto, forma mart i posle, povrede i malo srece. LAC su ih izbacili godinu pre, SA pre toga. I da nisam navijac Spursa ne bih se opkladio protiv njih u seriji bas tako lagano i sasvim su fino poceli sezonu, bolje nego prosle. OKC ako konacno uspeju svi biti zdravi komotno mogu da igraju sa njima takodje, ali izgleda da je to veliko ali za njih. I onda jos Cleveland sa Istoka. Moze tu biti jos finih duela pre i posle.
Have_Fun Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Gleda li neko Kingse?Uhvatio sam ih samo onomad™ vs GSW
Kanzas siti zez Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 sinoc sam uhvatio nekoliko meceva. Najduze sam se, naravno, zadrzao na Mavsima i glavni utisak mi je: kakav je car Zaza PahuljicaTM. Sinoc je unistio Goberta. Stize da zakrpi u odbrani, a u napadu je iznad svih ocekivanja. On, i Dirkova druga mladost, su glavni razlozi odlicnih rezultata na pocetku sezone. A sinoc je i DWill licio na sebe dok je igrao za Utah. Sesta pobeda u nizu. A tek Dirk :ziga: prosecno 18,6 poena za 29 minuta uz 53% i za 2 i za 3, preko 90% sa bacanja i samo 1,1 izgubljenu. 37 godina! Komentator je nesto pomenuo da se zanimljiv mec ocekuje izmedju NYK i OKC gde ce Westbrook pokusati da prvi put pobedi Mela nakon 10 izgubljenih meceva Mozda sam bio pospan pa sam lose razumeo, ovo mi deluje nerealno. Gledao malo i Wolves-Pistons. Mitchell je idiot. Cak i LaVine moze biti koristan kad ga stavis na beka u petorci sa Rubiom i Wiginsom, ali dzabe kad ovaj ima neke druge ideje. Sve dok je Rubio zdrav mogu igrati takmicarsku kosarku, bez njega imaju skor 0-4. Gasol ostvario triple-double u duelu sa Howardom. Lawson pocinje sa klupe a Terry u startnoj. Koliko mi je odvratno sve vezano za ovaj Houston. Memphis ce biti znacajno jaci nego prosle sezone. Vec su pocele kockice da se sklapaju. Conley je mozda i najpotcenjeniji igrac u ligi, igraju strasnu odbranu na perimetru, ova dvojica pod kosem su najbolji centarski par u ligi. Chalmers, Barnes i Wright su dobra pojacanja za ovaj tim. Ako ostanu zdravi oni bi mogli biti najzajebaniji protivnik GSW-u na Zapadu.
Have_Fun Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Komentator je nesto pomenuo da se zanimljiv mec ocekuje izmedju NYK i OKC gde ce Westbrook pokusati da prvi put pobedi Mela nakon 10 izgubljenih meceva Mozda sam bio pospan pa sam lose razumeo, ovo mi deluje nerealno. dobro si razumeo ESPN Stats & Info @ESPNStatsInfo 7h7 hours ago Knicks hang on to defeat Thunder. Carmelo Anthony: now 11-0 head-to-head vs Russell Westbrook Warriorsi su sinoc izjednacili najbolji start ekipe koja brani titulu, 14-0 (1957-58 Boston Celtics)
189- Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 ekipe za koje smo mislili pre neki dan da bi mogli proci gsw su izgubili od pelicansa i knicksa.
J.R. Cash Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Dobre su ove SK vesti. Kazu povredio se Valanciunas, a drugi centar je nedokazani Nogueira pa ce Toronto verovatno igrati sa niskom petorkom gde ce centra glumiti Carroll, Ross i DeRozan
teacher Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 ekipe za koje smo mislili pre neki dan da bi mogli proci gsw su izgubili od pelicansa i knicksa. knicksi osvajaju, carmelo mvp, mmw
Dionysos Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ucoG_5zXcaA "i didn't know he was amphibious"
Recommended Posts