Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

bjelicin usage rate je kriminalan. em ga ne koriste koliko mogu, em se on, po svom starom losem obicaju, sklanja losijim od sebe. steta.

jokara je bog.

kat ce biti top 5 igrac za 2 godine.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ma jok, misko potegao veze u san antoniu da nabudzi statistiku sinoc

edit: antifan sam holingerove statistike, ali da ostane ubelezeno http://insider.espn.go.com/nba/hollinger/statistics/_/position/rookies

pf, americki indeks, samo po minuti. to je bar uvijek znao da nabija.

bjelicin usage rate je kriminalan. em ga ne koriste koliko mogu, em se on, po svom starom losem obicaju, sklanja losijim od sebe. steta.

jokara je bog.

kat ce biti top 5 igrac za 2 godine.

bilo bi fer reci da je bjelica poslednjih par utakmica na nivou usage rate-a. malo (vise) je udario u zid, sigurno mu nije prijalo 7 utakmica u 10 dana, ima dosta problema u odbrani toliko da pola veceri izgleda kao hodajuci missmatch - snaznim cetvorkama ne moze da parira (a cak ga nisu ni pustali da cuva z-boa, recimo), a protiv nekih small ball varijanti ne moze da isprati nize igrace. sve i da igra dobro, ne vidim zasto ekipe ne bi igrale s 4 mala kad je bjelica na terenu, kad on tu visinsku prednost ne koristi.

sudije i njihovo izdrkavanje su posebna prica. zamisljam ih u nekom americkom pabu

- ajd otvori taj draft, najlakse je tako

- ali nemoj da gledas te koji su u lutriji, ljudi obracaju paznju na njih. ne zelim previse povika.

- da, ali kako da nadjes nekog ko nije u lutriji, a da igra dovoljno. mislim, koja poenta ako lik ne igra

- dodjavola, ne mogu da nadjem nikoga ko ce sigurno da igra

- a da uzmemo nekog starijeg iz evrope ili tako nesto

- aj izguglacu nesto... pazi ovo, zamjena garnetu u minesoti, nemandza bdzelika

- sta koji kurac?

- nemandza bdzelika, lik se tako zove, pise da je bio mvp evrolige. zamjena garnetu, on nece mnogo da igra. ovaj ce da ima bar 20 minuta po mecu. -

- zvuci savrseno. daj jos jednom kako se zove lik, koji broj nosi?

- 88, nemandza bdzelika

- e pa, nemandza, spremi se za mnogo dosudjenih koraka i cudnih faulova

- haha, covjece, bice tako zabavno, ne toliko za nemandzu

- hahaha

- nikad mi nece dosaditi

zato je jokara bio melem za oci i dusu. jos da je zavrsio onaj post up protiv duncana i bilo bi savrseno, nego doleti onaj oktopod.

i nesto razmisljam neko vece, kad vec pisemo o bjelici i njegovim matcupvima, kako se zvezda nekad nece zajebati da dovede neku rasnu punokrvnu cetvrku kao sto je onaj jamychal green. nedraftovan, igrao u roanu pretprosle sezone. da ne pricam da je neki tim mogao da ima whiteside-a prosle sezone.

Posted

Ovo nije normalno. Clippersi igraju jebenu utakmicu i GSW je opet prisao na 2 na 3 min do kraja. Sutiraju 6/6 trice u zadnjoj.

I necu moci da gledam do kraja. :(

Posted

Kakav lud preokret i pobeda GSW-a!

Utakmica kao da je finale!

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

Dragić baš slabo igra od kako je prešao u Miami. Očekivao sam da će delovati osetno bolje ove u odnosu na prošlu sezonu, a on deluje gore.

Posted

Mogu li Warriorsi do 73 pobede ako bog ostane zdrav? Spreman sam braniti argument da ovo što radi Curry nikada ranije nije viđeno na košarkaškom terenu. Apsolutni vrh košarke.

btw, ako bude pošteđen povreda, na kraju njegove karijere će svi prosedi, potpuno sedi i ocvali i počivši veterani ove igre da se pomere za jedno mesto niže na all time listi. Možda se jedan izvuče...

Posted

blizu su bili  gsw da izgube vec par tekmi

Posted

Barnes igra odličnu sezonu, osetno bolju nego prethodnu (taman dodaje na to što Thompson igra slabije), zaradiće masan ugovor naredno leto. Green igra bolje nego prošle godine, što je bilo teško zamisliti.

Posted

Mogu li Warriorsi do 73 pobede ako bog ostane zdrav? Spreman sam braniti argument da ovo što radi Curry nikada ranije nije viđeno na košarkaškom terenu. Apsolutni vrh košarke.

Ja verujem da mogu, ali mislim da im je pametnije da se ne opterecuju tim rekordima. Popovich ih svakako ceka spreman u finalu zapada.

Posted

Ja pre mislim da zdrav OKC može da im naudi sa Durantom na 4 i Ibakom na 5. SAS su prespori unutra.

Posted

sas su, sa izuzetkom kavaja i milsa, prespori u svim linijama. parker je omatorio, u eventualnom duelu gsw-sas mils bi mogao imati vise minuta od tonija jer ovaj drugi moze samo da trcka oko stefa i da tako ulepsa njegovih 50 ppg.

meni su okc bili tip za titulu ali ovo malo sto sam gledao me nije impresioniralo previse. klupa im je krs. no, ima vremena da se to ispegla. ni klipersi nisu bez sansi, iako rivers nije ni izbliza toliko dobar trener koliko dobru reputaciju ima.

Posted (edited)

Dragić baš slabo igra od kako je prešao u Miami. Očekivao sam da će delovati osetno bolje ove u odnosu na prošlu sezonu, a on deluje gore.

wade. tesko bi mu nasao manje komplementarnog igraca.

Ja pre mislim da zdrav OKC može da im naudi sa Durantom na 4 i Ibakom na 5. SAS su prespori unutra.

+1. protiv stepha visoki igraci moraju izlaziti visoko na pnr-u, a sas uopste ne brani na taj nacin. inace, taj pnr stepha i draymonda sa small ball postavom je potpuno neodbranjiv. samo mozes da se pomolis da ce sut da promasi steph ako ne iskocis dovoljno visoko ili potpuno sam igrac u cosku u suprotnom slucaju. ima jos i opcija s preuzimanjem koju steph opet rutinski zavrsava 1 na 1.

Edited by Timmi
Posted

Pored Wadea i Hardena svaki PG izgleda slabo na terenu, tačnije svaki koji traži loptu u rukama, što je i logično. Jasno, ne pomaže ni to što Wade nije šuter, ali Dragić igra slabo i kada Wade ne igra. Baš mi je krivo, jer volim da gledam u NBA evropske bele organizatore, a jasno je da će ih biti sve manje. Priča se svodi na Rubija i njega.

Posted

ako gsw ovako igra i u playoffu nema ekipe koja bi ih mogla izbaciti. sas mislim da nema sansi, parker i duncan vise nisu oni stari. okc, nema sansi, ne protiv gsw nego i protiv drugih ekipa na zapadu (pre svega sas). jedino za koga mislim da bi mogli imati kakvu-takvu sansu su cavsi sa zdravim i napaljenim bronom i irvingom.

Posted

Sjajan preokret Houstona.

-1

Kako ide na kurac Harden sa ovim svojim lozenjima, pomislio bi covek da ima 12-0 u Warriorsima a ne da jedva ubada protiv mrtvog Portlanda dok mu Brewer userom resava produzetak.

Hej!  :mad:

sas su, sa izuzetkom kavaja i milsa, prespori u svim linijama. parker je omatorio, u eventualnom duelu gsw-sas mils bi mogao imati vise minuta od tonija jer ovaj drugi moze samo da trcka oko stefa i da tako ulepsa njegovih 50 ppg.

meni su okc bili tip za titulu ali ovo malo sto sam gledao me nije impresioniralo previse. klupa im je krs. no, ima vremena da se to ispegla. ni klipersi nisu bez sansi, iako rivers nije ni izbliza toliko dobar trener koliko dobru reputaciju ima.

Prva petorka Spursa se lako brani. Prespora je, bez sirine, bez protoka lopte i suta. Lamarcus je los fit i morace da provodi mnogo vremena na 5 da bi imali ikakve sanse da urade nesto u plejofu. Moram priznati da mi je drago zbog toga.

I ja sam tipovao na OKC i Duranta, ali ne izgleda to dobro zasad. Ocekivao sam i ekstremno konkurentan i nikad dublji zapad, ali GSW je liga iznad. Umesto da malo popuste, oni su digli nivo igre, a ostali pretendenti se raspadaju ili, u boljem slucaju, jos uvek traze. 

+1. protiv stepha visoki igraci moraju izlaziti visoko na pnr-u, a sas uopste ne brani na taj nacin. inace, taj pnr stepha i draymonda sa small ball postavom je potpuno neodbranjiv. samo mozes da se pomolis da ce sut da promasi steph ako ne iskocis dovoljno visoko ili potpuno sam igrac u cosku u suprotnom slucaju. ima jos i opcija s preuzimanjem koju steph opet rutinski zavrsava 1 na 1.

Stavis najboljeg wing defanzivca na Greena i automatski preuzimas. Nema bolje opcije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...