Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Pročitao sam neku kolumnu na Y! i video par puta na tw misli o tome kakoje Rubio potrošna roba za Minnesotu. Ne sinoć već tokom predsezone.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

стивен а. смит је причао како рубио игра лошу одбрану ( :isuse: ) и лош је шутер и да је у лавину будућност... али добро он је ретард свакако

Posted

wilson chandler zavrsio sezonu. mora na operaciju kuka :/

nego, gledam malo ovu statistiku sto vodim. curry ima 41ppg u b2b utakmicama...ima vise poena nego drugi i treci zajedno u svojoj ekipi. klay je bas u losoj formi kada se pogleda u kakvoj su ostali njegovi saigraci.

Posted

Mislim da je Klay rovit, da igra sa povredjenim ledjima

Posted

Kako je Klay uopšte rated? Mislim, ima malu nesreću da igra u tandemu sa čovekom koji će nakon završetka karijere biti jedan od najvećih igrača ikada. 

Posted

ne bih rekao da je overrated. jbg nije bas lako igrati pored curryja a da ne izgledas lose. osim butlera i hardena mislim da nema bolje dvojke u ligi. istina je da je povredjen ali bi onda bolja opcija bila da mu saniraju povredu ako je to moguce, nije kao da se bore za playoff ili slicno.

mada, zapravo je mozda i glupo kritivkovati igraca koji igra u ekipi koja je ovako dominantna, samo sam malo ocekivao vise (u odnosu na statistiku iz prethodne sezone)...

Posted

To cemo lako da utvrdimo. Ako mislite da ima 15 boljih igraca u ligi, onda je Klay overrated, posto je izglasan u all nba third team.

Posted

Pa ako gledamo po pozicijama, osim Hardena, ne vidim da je neko jasno bolji od Klaya. Statistika trenutno trpi, ali ne znam kako ne bi, Curry šutira 53% iz igre pri 11 šutiranih trojki. Mislim, to je nestvarno, ljudi nisu ni svesni kakav je to nivo košarke.

Uzgred, ne znam, možda Jordanova 87/88 sezona (mislim njegova najbolja) može da bude ispred ovoga što radi Steph za sada.

Posted

Nemanja fino i na ovoj utakmici, vec 7 poena. Mislim da mi je ovo 3 ili 4 utakmica MIN ove sezone i ovi americki komentatori ne mogu da se nacude sto covjek uopste umije da hoda i sto mu daju toliku minutazu, a kamoli sto igra poprilicno solidno.

Posted (edited)

U prvoj cetvrtini je sutnuo svaki put kad je dosao u kontakt s loptom, to mi se svidelo. Sad, sto se to desilo ukupno jednom za 7 minuta...

Edited by Calavera
Posted

:) nije bas igrao svih 7 min. u prvoj cetvrtini i nema nijadan skok, ali se zato namahao sa linije za trojku za sve pare...

Posted

towns prvo sedeo bez potrebe nekih 10 minuta na klupi, a onda nije primio loptu u napadu kad je usao u igru ponovo. minesoti treba ozbiljniji trener.

Posted (edited)

towns prvo sedeo bez potrebe nekih 10 minuta na klupi, a onda nije primio loptu u napadu kad je usao u igru ponovo. minesoti treba ozbiljniji trener.

:lol:

Edited by Zavrzan
Posted (edited)

Jeremy Lamb je u odlicnoj formi poslednjih par meceva, ukljucujuci i ovaj vs Bulls-a

edit: Batum trenutno prebija CHI

Edited by Have_Fun
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...