Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Bice bre dobar on, polako, ovo mu je tek peta utakmica u NBA, mora malo da se uhoda, da upozna protivnike, da vidi sta moze a sta ne moze da prodje. Pri tom je jos uvek ruki, nema puno respekta kod sudija ni kredita kod trenera. Nikad on nije bio igrac koji ce da trpa besomucno, ali je uvek bio all-round i koketirao sa tripl-dabl ucinkom, ovde ce to sve biti jos izrazenije.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

vigins ne pokazuje mnogo osim fizike, to svi vidimo. medjutim, dobar je odbrambeni igrac. ako ikad pocne da razmislja na parketu (veliko pitanje), bice skroz zajeban.

super je minesota, bjelica je upao bas gde treba. boban nece videti mnogo parketa. steta, ima bar 10 timova gde je mogao da igra 20 mpg i bude bitan faktor.

Posted

имао је и среће бјелица, ем је упао у тим у којем је одмах добио и минутажу и одговорност, ем је упао у тим који са том основом таунс, вигинс, рубио и бјелица, може да постане озбиљна плејоф екипа на западу кроз две три године

Posted

Kako se usrao brat :lolol:

Wigginsa bi trebali da koriste i na trojci a LaVine da uzima minute na dvojci posto je na kecu beskoristan.

Cini mi se da i Prince igra vise nego sto treba.

Bas gotivan tim.

lavine bi trebao sto manje da igra.

Posted

sinoc je cak bio ubjedljivo najpodnosljiviji u citavoj sezoni. bjelica mora da izbaci navike iz satro odgovorne evropske kosarke, bolja opcija od njegovog otvorenog suta za tri tesko ce se dobiti protiv dobre odbrane. i mora biti agrsivniji pri napadanju obruca, imam osjecaj da se plasi svog tog nepoznatog atleticizma, pa je bas zato protiv poznatih evropskih faca u cikagu odigrao najbolju utakmicu.

gledati lavina, a ne dobiti zelju zadaviti ga, mogu samo posebni ljudi.

gledam ovaj nered sto napisah. boldovano treba da ide na kraj i odnosi se na lavina. prvo sam pisao o lavinu, pa pogresno prebacio u poslednji pasus.

Posted

cjlB9In.gif

али битно да бјелици свирају и најмању грешку  <_<

Posted

cjlB9In.gif

али битно да бјелици свирају и најмању грешку  <_<

ovo mi cak i nije problem,  nije napravio neku prednost. mislim, trebalo bi da se svira, ali nie toliki problem.

Posted

Koki, za koji tim oduvek navijas ove sezone?

Pa za koga za Houston :fantom:

Posted

а добро онда ово  :P

to je kriminal

Koki, za koji tim oduvek navijas ove sezone?

seozna je jos uvek mlada, pusticu srce da samo odluci.

Pa za koga za Houston :fantom:

uh, jebeno. toliko pros and cons :(

Posted

ne mogu, mrzim ga nakon one kampanje pre drafta :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...