Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

super bjelica sinoc. minesota ima ekstra potencijal, sad samo da vigins malo odraste i pocne da koristi svoje fizikalije na pravi nacin. i on i lavin pripaljuju previse dugih dvojki.

tauns je vec sad zverina od igraca.

Posted

Kakva brutalna serija Spursa protiv Hornetsa, ako se ne varam 36:6 u drugom delu treće i početkom četvrte četvrtine.

Jezivi dresovi. 

Posted

super bjelica sinoc. minesota ima ekstra potencijal, sad samo da vigins malo odraste i pocne da koristi svoje fizikalije na pravi nacin. i on i lavin pripaljuju previse dugih dvojki.

tauns je vec sad zverina od igraca.

lavin nema veze sa zivotom, ne znam sta vide u njemu.

neverovatno mi je da towns igra 21 minut regularnog dela, iz aviona se vidi da je decko najbolji igrac u toj ekipi. isto, minijatura sa garnetom za poslednju odbranu je tezak brainfart trenera.  

Posted

neverovatno mi je da towns igra 21 minut regularnog dela, iz aviona se vidi da je decko najbolji igrac u toj ekipi. isto, minijatura sa garnetom za poslednju odbranu je tezak brainfart trenera.

jbg. nemaju nikakvu drugu alternativu rubiju, zato levat igra.

ako se rubio povredi, minesota nikog nece moci da pobedi.

Posted

odakle ti da igra 21 minut? ima vecu minutazu, a sinoc je imao problem sa faulovima

Posted

таунс је накупио брзо фаулове, али свеједно предуго га је држао на клупи

кад су лавин и бјелица на паркету, бјелица преузима доста улогу плеја, кад је лавин сам у тој улози то ни на шта не личи

Posted

Wigginsa bi trebali da koriste i na trojci a LaVine da uzima minute na dvojci posto je na kecu beskoristan.

Cini mi se da i Prince igra vise nego sto treba.

Bas gotivan tim.

Posted

prins na parketu ima smisla. bas me pozitivno iznenadio sinoc.

Posted

prince je imao smisla jer nema ko drugi, u isealnoj situaciji je savrseno bespotreban. jedan od glavnih problema ovog tima je sto su im iskljucujuci martina (koji ne igra odbranu i generalno je muka ziva igrati s njim) niko nije dobar suter za 3. s nekim matthewsom bi bar zaokruzili dobru prvu petorku.

sinoc je cak bio ubjedljivo najpodnosljiviji u citavoj sezoni. bjelica mora da izbaci navike iz satro odgovorne evropske kosarke, bolja opcija od njegovog otvorenog suta za tri tesko ce se dobiti protiv dobre odbrane. i mora biti agrsivniji pri napadanju obruca, imam osjecaj da se plasi svog tog nepoznatog atleticizma, pa je bas zato protiv poznatih evropskih faca u cikagu odigrao najbolju utakmicu.

gledati lavina, a ne dobiti zelju zadaviti ga, mogu samo posebni ljudi.

Posted

Meni se Wiggins ne dopada. Fizikalije su tu, ali momak uopšte ne vraća loptu, odluke su mu često veoma loše. KAT, sa druge strane, je kompletan paket. Superstar vrlo brzo.

Posted

sinoc je cak bio ubjedljivo najpodnosljiviji u citavoj sezoni. bjelica mora da izbaci navike iz satro odgovorne evropske kosarke, bolja opcija od njegovog otvorenog suta za tri tesko ce se dobiti protiv dobre odbrane. i mora biti agrsivniji pri napadanju obruca, imam osjecaj da se plasi svog tog nepoznatog atleticizma, pa je bas zato protiv poznatih evropskih faca u cikagu odigrao najbolju utakmicu.

Je l mi veruješ da sam bukvalno isto pomislio za poznate evropske face u Čikagu? :D

Posted

great minds i tako to. nego, bjelica je morao biti u mojoj ekipi, ovo je bilo bas okrutno.

Posted

Mrkao je Belicija™ evropske Bullse i na onom mecu u predsezoni kad su novinari izludeli i odusevljavali se kako je razvalio Mirotica pitajuci se ko je tu iz NBA lige

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...