Dionysos Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 да вечерас га баш експлоатишу, изашао је на неких 30 секунди само у другој четвртини, контам да је оно испадање лопте на крају делом и због умора, али свеукупно одличан утисак
Кристофер Лумумбо Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Dobar Bjelica, jos je igrao 18 minuta. Razuman covek bi pomislio da su tamo skapirali s koje im je strane hleb namazan puterom, ali verovatno samo KGja mrzi da se cima :( pa on stalno ima minute kao starter
J.R. Cash Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Bjelica ima status startera, Garnett je ceremonijalni starter. Ono sto sam gledao, nije overmatched i lagano ima mesta u ligi, ali mora sam da bude agresivniji. Vise je on pasivan nego sto mu ne odgovara uloga ili ga posebno lose koriste. Uvek je njemu trebalo malo da opipa teren i navikne se na nove okolnosti pre nego sto krene da skoluje. Edited November 8, 2015 by J.R. Cash
Calavera Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 @kojot: Ma znam, igra on sasvim dovoljno za rukija, nego ga veceras dodatno upregli.
Dionysos Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) јебе га што му суде кораке на тој финти шута од почетка сезоне, мора порадити на томе Edited November 8, 2015 by Dionysos
nemoderisani Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 bjelica 17pts, 11reb, 5a, 1stl, 1blk. towns će biti brutalan Sent from my DG800 using Tapatalk
Segundo Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Bravo za Bjelicu! Neka izbaci neko snimak njegovog učinka kada izadje please. Kakva brutalna serija Spursa protiv Hornetsa, ako se ne varam 36:6 u drugom delu treće i početkom četvrte četvrtine. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Bjelica je kosarka! Koja razlika u igri Wolvesa kad izadje Rubio, treba da im igra 40+ minuta. Vidim da se Parker oporavio, Bucksi ce se vise gledati u narednom periodu
bradilko Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 bjelica bog!! valda ce i teo promeniti odluku svi sto pre u nba
Recommended Posts