Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

steta sto je jokara bas protiv njih morao da propusti.

Posted

Sta ce ovo Kobiju (i drugim matorim superstarovima u igri bez takmicarskog znacaja) nikad necu razumeti. Umesto da lezi na nekoj plazi i uziva u svom koktelu. Da li je stvarno toliki kompleksas da juri drugo mesto na listi top-scorera?

Posted

Sta ce ovo Kobiju (i drugim matorim superstarovima u igri bez takmicarskog znacaja) nikad necu razumeti. Umesto da lezi na nekoj plazi i uziva u svom koktelu. Da li je stvarno toliki kompleksas da juri drugo mesto na listi top-scorera?

da 

Posted
Orlando sinoć naplatio dobre igre iz prva tri meča i dalje mislim da će u PO. Imaju sve potrebno da se uđe među 8 na istoku.

onako, bice povuci-potegni. svidjaju mi se neke kretnje i akcije bez lopte. pelicansi su odbrambeno bar u rangu lakersa, katastrasni su na bekovskim pozicijama.

Posted

Indiana-Chicago,zadnja 4 i po minuta nema kosa,sut iz igre 0-30!!!! :0.6:  :ziga:

Posted (edited)

Oba tima ukupno u zadnja 4 i po minuta :0.6:

Edited by Bogotac
Posted

to je zato sto idu u teretanu :fantom:

Posted

jesam li ja lud ili vi, kad su igrali indiana - chicago?

Posted

Orlando nastavlja da nesretno gubi od #top timova...Opet posle jebenog produzetka. :fur:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...