Grandilof Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Dosao do 10ke i vracam se 5 puta na keca, sta bre trust, a onda sam video.
Kanzas siti zez Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Bogdan ostaje u Evropi. bolje je tako imho. Phoenix je popunjen na bekovskim pozicijama igracima koji imaju garantovanu minutazu. Ne bi se on tu naigrao dok se nekim trejdom ne rascisti situacija. Bice veceras brdo trejdova. Jedva cekam.
theanswer Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 bolje je tako imho. Phoenix je popunjen na bekovskim pozicijama igracima koji imaju garantovanu minutazu. Ne bi se on tu naigrao dok se nekim trejdom ne rascisti situacija. Bice veceras brdo trejdova. Jedva cekam. Ne slažem se ako gledamo čisto košarkaški ne finansijski jer je njegov motiv finanskijski. Ta situacija se neće rasčistiti do sledećeg leta, ovako samo gubi sezonu koja je mogla biti vrlo značajna.
SleeperSleep Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Ne slažem se ako gledamo čisto košarkaški ne finansijski jer je njegov motiv finanskijski. Ta situacija se neće rasčistiti do sledećeg leta, ovako samo gubi sezonu koja je mogla biti vrlo značajna. +1 ne napreduje on ni izbliza u evropi koliko bi napredovao u nba.
J.R. Cash Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 A i nije tolika guzva na bekovskim pozicijama, pogotovo nece biti ako treduju Bledsoea. Bogdan baca sezonu.
djuras Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 (edited) pare su u pitanju 4 godine, 5.7 miliona bruto minus porez, minus obestecenje = manje od 3miliona za 4 godine sledece godine moze da uzme dosta vise inace, slazem se da, ako misli da proba preko, treba da ode sto pre Edited June 23, 2016 by djuras
J.R. Cash Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Jasno je zasto je izabrao ovu opciju. Sledece godine ne potpisuje na rookie scale.
Fins fleet Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 E, jebiga. Sezona je 82 utakmice, ima povreda. I u pitanju su Sansi, ne ne znam ni ja ko.
Kanzas siti zez Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 šta znam, ja mislim da njemu u ovim godinama ne bi odgovaralo da igra 8 mpg. Bledsoe i Knight su im dva najbolja igrača, sa najvećim ugovorima na nekoliko godina. A još se pojavio i Booker koji im je postao glavni prospekt. Imaju i Goodwina na toj poziciji. Oni jedino i imaju pristojne igrače na bekovskim pozicijama. Logično bi bilo da trejduju Bledsoea ili Knighta, ali to je Phoenix- tamo se ništa ne dešava logično. Ne pričam o finansijskom delu, niti o tome koliko bi Bogdan napredovao kroz trening sa njima, samo mislim da mu ne bi odgovarala uloga koju bi imao u ovako sklopljenom timu.
J.R. Cash Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 (edited) Bird pokupio i Thad Younga. Cena 20. pik i buduci pik druge runde. Edited June 23, 2016 by J.R. Cash
theanswer Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 (edited) sada imaju igrače da igraju taj brži sistem užasno je teško dobiti pik prve runde u poslednje vreme, ali 20. pik u ovom draftu je meh priča se da oklahoma pokušava da nađe nekoga za ibaku inače se nastavilo sa kompletiranjem tima za OI, baš baš mnogo otkaza, otkazali i lilard i lenard.. koliko sam ispratio a moguće da sam zaboravio nekog idu sigurno Lauri, DeRozan, Tompson, Batler, PG, Karmelo, KD, Kazins, Grin, Deandre. Ostala 2 mesta su za LBJ i Kajrija ako otkažu. Nemam pojma koga bi mogli da uzmu ako Kajri ispali. Edited June 23, 2016 by theanswer
Nemanja Posrbica Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Thomas iz Bostona? Jackson? Walker? Knight? Russell? Mudiay? Opcija imaju puno, naravno nije isto imati nekog top PG ili u razvoju, ali neće oni imati problem sa kontrolom lopte i organizacijom napada. Mene više interesuje ko će biti dodatni visoki igrač. Prilično sam siguran da će večeras Boston da tapne trećeg picka u Phi, ali mislim da će im biti potreban treći tim.
theanswer Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 da, priča se o tome da hoće da uzmu trećeg pika ali se priča i da su bukvalno svi pikovi na prodaju. ma mislio sam na ove baš top igrače, baš je previše igrača na 1 otkazalo plus harden. i dalje ne mislim da im je neki problem veliki. od ovih što si nabrojao ne znam koga mogu da zamislim u timu. možda tomasa. rasel i mudiej (jel se on vodi kao amer uopšte) su dosta mladi, redži je redži. pre bih možda mogao da zamislim bledsoa
Nemanja Posrbica Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Bledsoe je povređen ili je u rehabilitaciji. Možda povede i Smarta. Gledaće da uzme ili nekoga je dobar šuter ili nekoga ko je baš dobar defanzivac na poziciji 1, a najbolje bi bilo oba. Mudiay se sada valjda vodi kao Amer, mislim da je prijavljen za onaj young tim koji će trenirati sa OI igračima.
Recommended Posts