Kanzas siti zez Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 meni Noah mirise na GSW. Niksima bi bolje bilo da pojure Gasola. Bolje njega na godinu dana nego da se vezuju za Howarda velikim ugovorom.
theanswer Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 ma to su niksi, uradiće najgoru stvar za njih, znači preplatiće dvajta ili nou
Nemanja Posrbica Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Jimmy Butler nije baš toliko mlad. Kasno je on stigao u NBA. 89' godište je.
Grandilof Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Ali su i dalje najbolje godine. Kad ce ako ne sad da ga iskoriste.
Nemanja Posrbica Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Ali su i dalje najbolje godine. Kad ce ako ne sad da ga iskoriste. Jasno. Samo ako se odlučuju za totalni rebuilding, sada je sell high momenat.
Grandilof Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Ne znam, moje subjektivno misljenje da je to totalno bezveze kretati skroz od nule, a imas Jimmy-ja koji tu moze da bude jos ihaj. Ne rastu takvi igraci na drvetu i ako mene pitas male su sanse da ces tek tako opet naici na takvog igraca oko koga mozes da gradis ekipu, a po meni Buttler je i te kako to. Meni bi on bio pri samom vrhu liste za taj posao. Jedno 10ak ekipa bi ubilo za njega pa da pocnu to da rade, garantujem. Muceni Sixersi upravo pokusavaju bas takvog igraca da ubodu i ne ide, pored milion pikova.
Amos Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 ma to su niksi, uradiće najgoru stvar za njih, znači preplatiće dvajta ili nou A sto ne bi dali Filu bar benefit of the doubt da zna sta radi. Onoliko su pljuvali izbor Porzingisa pa ispade odlican. Nije Rouz onaj Rouz vise ali mozda mu nadju pravu ulogu u timu.
Have_Fun Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Lillard izneverovao za trejd Rosea :D The Bulls traded D Rose????? Wow!!!!
pbg12345 Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 jel jos neko od nasih izlazi na draft osim zagorca? videh negde da je guduric odustao i da imaju neka dvojica nasih sa koledza. odnosno bolje pitanje, gde se moze procitati nesto kvalitetno o ovogodisnjem draftu? najvise me interesuju procene evropskih igraca
Venom Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Lose-lose trade. Mislim ok, mozda se digne iz mrtvih i bude steal za Knickse, ali ti isti Knicksi su do sada imali 100 takvih pokusaja i nikad nista od toga nisu dobili. Bullsi su s druge strane najavili raspad i sad ce da smrde narednih pet godina, ako se ikad oporave.
theanswer Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 A sto ne bi dali Filu bar benefit of the doubt da zna sta radi. Onoliko su pljuvali izbor Porzingisa pa ispade odlican. Nije Rouz onaj Rouz vise ali mozda mu nadju pravu ulogu u timu. Ko je pljuvao Porzingisa? Navijaci Niksa iz Njujorka koji nisu culi za njega a kamoli gledali..
djeneralche Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Navijaci Niksa iz Njujorka koji nisu culi za njega a kamoli gledali.. Znaci 99,99% svih navijaca Niksa.
Recommended Posts