theanswer Posted June 20, 2016 Author Posted June 20, 2016 (edited) Cubsi uzimaju WS. sad sam ubeđen da nema šanse. benet objašnjava inače neke stvari hrvatima vrhunska zabava na hrvatska kanada, coa drži tajm i opsuje i onda kaže pardon. i neko kaže nisam video ko "daj gubimo od ovih indijanaca", kaže aco njemu sa setom u glasu "eee nisu ovo indijanci, nisu ovo indijanci" Edited June 20, 2016 by theanswer
Apollo Creed Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2016&mm=06&dd=21&nav_id=1145998
theanswer Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 Siksersi su već obavestili Simonsa da će da ga biraju prvog u četvrtak.
Quizmaster Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 opasna sportska godina. posle 47 godina neko drzi sva 4 grand slama posle 51 godine cleveland ima major title da se igra svetsko u fudbalu tipovao bih na holandiju. priliku da ovo zaokruzi imaju chicago cubsi :D Pošto je u toku evropsko prvenstvo u fudbalu, kladi se na Vels :D
bradilko Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 ingram je vrhunska zver u najavi zajebala se phila
nemoderisani Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 (edited) Ne volim Lebrona ali je i dalje kralj, pobuna ugušena, za sad. Kerr je usrao, morao je Livingston više da igra, jebo centra, jebo ofanzivne skokove kad retko daju koš posle njih. Ugušili bi ih small ballom. Oni su najbolji small ball tim koji je to prestao da igra kad je najviše trebalo. I nek me zajebu sa Stephovim kreiranjima šuta i izolacijama, on je najbolji kad da loptu pa je dobije nazad, kad se za njega igraju blokovi, ono blamiranje na kraju sa Loveom pored koga ne može da napravi poziciju za šut je baš bilo tužno. Nadam se da će rasti posle ovoga. Curry me podseca na likove na basketu koji kad igraju kao nece da se "prime" 100% jer onda ako izgube izgledace glupo ... jeste da je na ovom nivou to smesno ali njegov govor tela i nedostatak emocija u plejofu upravo na to lici. Zato je i Kerr posle one reakcije na 6. faul u prosloj utakmici rekao da je to hteo da vidi. Mislim da mu se Green sinoc izdrao posle nekog pokusaja iza ledja ... i protiv OKC a i protiv Klivlenda je imao takve pokusaje koji su se uvek zavrsavali izgubljenom loptom. To je njegov temperament, on je najbolji kad se igra košarke, prosto nije lik koji bi se ne znam kako ložio. I meni to nije najdraže, kao ni žvakanje gume, i posle toga sam bio u fazonu da oni tu titulu mnogo manje žele. Ali da ima svoju brzinu, i da ti šutevi upadaju niko ne bi ništa rekao za stav. Edited June 21, 2016 by nemoderisani
theanswer Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 sandens, pre mesec dana bio bender lock za 4. pik a sada čujem da uzimaju Chrissa
Sandens Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 jos se ne zna sa sigurnoscu ali omiljeni dostupni prospekti su im, po svemu sudeci, chriss, bender, murray i hield. tim redom. vidim zasto im se svidja chriss, ima vrhunske fizikalije, dobar sut sa distance, moze da igra pick`n`roll i pick`n`pop ali je ocajan skakac i jos uci da igra kosarku. moze da bude novi mcdyess recimo, a moze da ispadne i bust kao tyrus thomas.
Mauci Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 (edited) 3 way trade, Atlanta, Indiana i Utah. Teague ide u Indianu, George Hill u Utah. Ne zna se jos ko su ostali. Edited June 22, 2016 by Mauci
Recommended Posts