Apollo Creed Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Šteta što Saša Pavlović nije u timu. Držim da je ovo najbizarnija rečenica napisana spram ovog finala.
Kanzas siti zez Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 ko ce Barnesu ponuditi max ugovor nakon ovakve serije? :) Who voted for: klivlend Joe D, clever bastard, sabahudin, EmptyClip, Ros, ikar, 1n54jd3r, kalabaster, Kanzas siti zez, Djuro, bebaguza, Nolle, bracad, Ivo Petović, armor
Ros Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 opasna sportska godina. posle 47 godina neko drzi sva 4 grand slama posle 51 godine cleveland ima major title da se igra svetsko u fudbalu tipovao bih na holandiju. priliku da ovo zaokruzi imaju chicago cubsi :D
Zizou Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 (edited) Steta sto Worriorsi nisu uspeli ovakvu sezonu da zavrse titulom. Kako je serija odmicala stvari su isle u prilog Cavsima, suspenzija Greena, povreda Boguta, momentum i veca zelja na strani Cavsa i na kraju zasluzena titula. Lebronova blokada i Kyriejeva trojka :Hail: Edited June 20, 2016 by Zinedine Zidane
Ros Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 opasna sportska godina. posle 47 godina neko drzi sva 4 grand slama posle 51 godine cleveland ima major title da se igra svetsko u fudbalu tipovao bih na holandiju. priliku da ovo zaokruzi imaju chicago cubsi :D dodatak, posle 38 godina gostujuca ekipa dobija 7-i mec u gostima
Bane_V Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Držim da je ovo najbizarnija rečenica napisana spram ovog finala. Zezam se malo... ko sve nije osvojio prsten sinoć, a 1 Pavlović bio starter finaliste. Baš me zanima šta će cle da radi sa rosterom. Lav je očigledno smetalo sa ovim ugovorom, a mogli bi i klupu da osveže.
mjone Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Curry me podseca na likove na basketu koji kad igraju kao nece da se "prime" 100% jer onda ako izgube izgledace glupo ... jeste da je na ovom nivou to smesno ali njegov govor tela i nedostatak emocija u plejofu upravo na to lici. Zato je i Kerr posle one reakcije na 6. faul u prosloj utakmici rekao da je to hteo da vidi. Mislim da mu se Green sinoc izdrao posle nekog pokusaja iza ledja ... i protiv OKC a i protiv Klivlenda je imao takve pokusaje koji su se uvek zavrsavali izgubljenom loptom.
Amos Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Ali sta je hteo sa onim dodavanjem Kleju iza ledja u kontri nije mi jasno. Ajde da su vodili ozbiljno ili da se cak pobeda osecala u vazduhu pa da se ide na prodavanje fora, ovako neverica.
bradilko Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 pokidao ga kajri.nakupilo se sitnih povreda,umor itd i bogut je bitan sraf bez obzira na minutazu.ezeli i bra ne umeju.bogut je kosarkaski jedan od pametnijih centara u nba.morao je ker da odgovori na tristana.mozda je previse paznje poklonio problemu tristan i ofanzivni skok. gsw su vec napravili podvig protiv oklahomdzija. mozda je grin zasluzio suspenziju vec protiv durenta i drugova.ko zna da li bi onda igrali veliko finale.. mnogo mi je milo zbog le bronja.previse govana se lansira po njemu.neverovatan igrac.ona banana igudali je wow!kajri me podseca na ajzeju(origanal)tomasa.ne toliko igrom koliko.elegancijom. a cini mi se da pocinje jos bar dvogodisnja vladavina kavaljera(jedi govno krlo!) pustiti ljubav u boston pod must!bice to dobro za sve. i grin je car.nadam se da ce zabosti ogroman ugovor.svaku paru je zasluzio. kakva je to igracina!bog kosarke
Have_Fun Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 al` je sad Barnesu pala cenamislim.. "pala" u smislu da nece dobiti ono sto je zamisljao
Recommended Posts