J.R. Cash Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Ali Kerr ima +7 na poluvremenu i on otvara drugo sa Ezelijem, koji je u prvih 5 minuta pokazao da nema sta da trazi na terenu. Ode nekako na +4 sredinom poslednje i vraca deblo u igru.
189- Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Ali Kerr ima +7 na poluvremenu i on otvara drugo sa Ezelijem, koji je u prvih 5 minuta pokazao da nema sta da trazi na terenu. Ode nekako na +4 sredinom poslednje i vraca deblo u igru. zar nije bilo +2 kada ga je drugi put vratio?
theanswer Posted June 20, 2016 Author Posted June 20, 2016 Ali Kerr ima +7 na poluvremenu i on otvara drugo sa Ezelijem, koji je u prvih 5 minuta pokazao da nema sta da trazi na terenu. Ode nekako na +4 sredinom poslednje i vraca deblo u igru. Ja mogu da razumem to na poluvremenu, donekle. Ono na kraju je van svake pameti. Ali bukvalno van svake pameti, poklonio je Klivlendu 3 minuta košarke. Jel dao GS koš zadnja tri minuta? Prvi put neko zviždi Silveru, dosta je uživao svoj medeni mesec :D
Amos Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 E, ali James ide i pokazuje tri prsta a navijaci GSW mu iza tapsu. Zato volim ovu ligu.
J.R. Cash Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 zar nije bilo +2 kada ga je drugi put vratio? Jeste, dva i posed iz kog su odmah dali kos. U sledecem napadu je napravio faul na Lebronu na sutu za tri.
theanswer Posted June 20, 2016 Author Posted June 20, 2016 Mrvica Lu i Saša Kaun, vaši NBA šampioni :)
Have_Fun Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 E, ali James ide i pokazuje tri prsta a navijaci GSW mu iza tapsu. Zato volim ovu ligu. Znao sam da si sjebao sve kad si pre nekoliko dana cestitao titulu -.- TI SI KRIV!!! <_< ja kosarku bolje vise da ne gledam koliko izludim, glava me zabole... a i video sam sta se desava kad se sa ovoliko emocija gleda... fuck that, mlad sam
Kanzas siti zez Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 kapa dole Lebronu i Kajriju! Ne mogu da verujem kad vidim ko je sve uzeo prsten: JR Smith, Shump, Love, Williams, dva Rusa :D
Amos Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 (edited) ^^Ajde, ajde, uzeli ste titulu prosle godine i bice opet. :) Mozda docekam jednom i da vidim onog Kilavog Duranta kako osvaja ovo. Edited June 20, 2016 by Mos
Have_Fun Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 ^^Ajde, ajde, uzeli ste titulu prosle godine i bice opet. :) Mozda docekam jednom i da vidim onog Kilavog Duranta kako osvaja ovo. nisam toliko siguran bilo je jebeno proci ovaj Zapad, sledece godine mislim da ce biti jos teze
bradilko Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Irving! sto volim tog malca da gledam! ker igra isto samo sto kari ne pogadja.a ni tompson.boguta nema,on ucestvuje u napadu za razliku od 2 tovara.tristan je uzimao puno skokova na par utakmica. ali kevin love.kakva rupetina.neverovatno
J.R. Cash Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 (edited) sledecu nek uzmu durant i westbrook i to je to. +1, ako vec ne moze Portland. Trebalo je vec ovu da cape. Edited June 20, 2016 by J.R. Cash
Recommended Posts