Have_Fun Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 IzgledaValjda ce da im sredi Obama nesto.. bio je na otvaranju lige u hali
Have_Fun Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Mora da je siri obruc na koji napadaju Hornetsi, nema drugog objasnjenja za ovako nenormalan procenat suta
Calavera Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Klupa Pistonsa postavlja nove standarde nesposobnosti, Pacersi im napravili seriju od 22-0
Have_Fun Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) Je l` ovo greska ili Indijana stvarno bije Detroit 20:0 u 2/4 a proslo je samo 5min igre tog perioda o.Oedit: dobih odgovor iznad :) Edited November 4, 2015 by Have_Fun
Have_Fun Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Drummond 12/17 iz igre + 29 skokova i opet dzabe
Nemanja Posrbica Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Drummond 12/17 iz igre + 29 skokova i opet dzabe Kako opet, valjda im je ovo prvi poraz u sezoni. Klupa je dala samo 2 kosa. Sastavili su dobrih 5-6 igraca, ali je ostatak bas jadan. Pri cemu su bacili novac na neke rezerve. Bice zanimljivo kada se vrati Jennings.
Calavera Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) U toj drugoj petorci ima igraca sposobnih da pogode tricu kad su sami, ali rahmetli Blake vise ne moze da iskreira sut ni sebi, a kamoli drugima. Ako Jennings po povratku bude na nivou od pre povrede, verovatno ce se ugurati u PO. Edited November 4, 2015 by Calavera
Timmi Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) rekoh ja, kombinacija blake - baynes je za mzt. nego, cerislave, okle ti? Edited November 4, 2015 by Timmi
Calavera Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Praticu malo vise ove sezone izgleda, uglavnom ove nase mlade nade + Pistonse na ime starih simpatija -_- I Stepha, dabome!
Jose Raul Capablanca Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Obavezno pogledati zadnja 4 i po minuta tekme Indijana Čikago. Mislim da nikad nisam video takav hrkljuš i ciglarenje.
Timmi Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Obavezno pogledati zadnja 4 i po minuta tekme Indijana Čikago. Mislim da nikad nisam video takav hrkljuš i ciglarenje. iz prosle sezone? :D
Have_Fun Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Kako opet, valjda im je ovo prvi poraz u sezoni. Klupa je dala samo 2 kosa. Sastavili su dobrih 5-6 igraca, ali je ostatak bas jadan. Pri cemu su bacili novac na neke rezerve. Bice zanimljivo kada se vrati Jennings. mislio sam na ovaj mec sabio je, kidao se celu utakmicu a opet nista, odlaze porazeni.. bilo mi ga je zao na kraju, pognuo glavu, crkao od umora.. delovao je razocarano, dao sve od sebe a nije bilo dovoljno
Calavera Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 znaci, gledas samo jokica od nasih? Ja to vise onako figurativno, mada jeste da mi se on najvise dojmi :D
Nemanja Posrbica Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 sabio je, kidao se celu utakmicu a opet nista, odlaze porazeni.. bilo mi ga je zao na kraju, pognuo glavu, crkao od umora.. delovao je razocarano, dao sve od sebe a nije bilo dovoljno Imaju oni osnovu, dobrog trenera, ako ne uspeju ove da se uguraju u PO, naredne će to praktično biti sigurica. Imaju po meni četiri odlična igrača (Jackson KCP, Johnson i Drummond) i kada na to nadograde sa još par dobrih igrača igraće sezonama u PO. Da imaju malo bolju klupu bili bi sigurno u PO i ove godine. Orlando sinoć naplatio dobre igre iz prva tri meča i dalje mislim da će u PO. Imaju sve potrebno da se uđe među 8 na istoku.
Recommended Posts