Timmi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ispade ova generacija rukija bolja od prehajpovane prethodne. 3 od 4 prva pika razvaljuju od starta, a drtina Phil izgleda da ipak zna ponešto o basketu. Curry 30 poena za 28 minuta, 10/16 iz igre. Šta reći? ne samo ta trojica. mudiay, winslow, johnson, turner, svi ce biti odlicni igraci.
nemoderisani Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Sto je najgore, Bjelicin sut za 3 mu je tipa 7mi po redu najboljih njegovih kvaliteta. Pa to, mada pogađa u dobrim procentima, i lepo uvek odigra sa loptom u rukama i vidi se da mu trener dosta veruje, ali kao da ne znaju šta imaju u njemu, tj šta bi mogli možda da imaju. to jedino ako SA Smitha vodis kao eksperta, ostali su se prilicno pozitivno izrazili o piku. Simmons nije, a i ostali su bili prilično skeptični, da ne pričam o komentarima NYK fanova.
J.R. Cash Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Simmons je ekspert? I to za draft i igrace iz Evrope?
Joe D Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ja koliko sam ispratio, dobar deo skauta ga je u nedeji pred draft imao na drugom ili trecem mestu.
nemoderisani Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Simmons je ekspert? I to za draft i igrace iz Evrope? Pa nije ekspert igre naravno, više je ekspert priče o igri ali ne znam onda gde pratite te skaute. Ja pratim Simmonsa, Jalena, Lowe-a, startere i bball breakdown. Osim potonjeg nema tu puno ekspertize.
Ivo Petović Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Zavidim San Francisžanima. Ovo je stvarno nešto posebno.
Have_Fun Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 ma daj bre :Dhttp://video.golfdigest.com/watch/golf-digest-stephen-curry
Zavrzan Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Zavidim San Francisžanima. Ovo je stvarno nešto posebno. Mislis Ouklandjanima ? :)
Grandilof Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 (edited) Do 2018. a onda malo preko Bay Bridgea nazad u SF. [emoji1] Edited November 3, 2015 by Grandilof
sabahudin Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Pazi sad ovu - Jokić je najbolji visoki strijelac u ligi mlađi od 22 godine nakon Karla Townsa. Jasno, ovo je dobrim dijelom trik konstatacija jer ionako ima samo 11 igrača koji odgovaraju ovom opisu, da su visoki preko 210 i da imaju manje od 22 godine, ali tu raznovrsnost u napadu koju imaju ova dvojica nema ni puno njih uopće. Govorim o tome da su u stanju igrati i licem i leđima košu i da su totalno smisleni u svojim pokretima iako su toliko mladi. Načinom na koji igraju košarku ostavljaju dojam veterana, a to je rijetkost u sportu u kojem u tim godinama obično vladaju hormoni. Popije Jokić tu i tamo brutalnu bananu, to je uostalom sudbina svih igrača finese koji ne žive iznad obruča, ali ta fluidnost koju pokazuje dok bira rješenja, bilo spinom, horokom ili ulazom koji završi mekanim floaterom, debelo su iznad prosjeka, opet kažem ne samo za godine, već uopće za ono na što smo naučeni kao prosjek na poziciji. Manjak atleticizma je problem, ali ovakav košarkaški IQ to će sakriti bez problema jer sport kojim se čovjek bavi je prije svega košarka, ne atletika. Uglavnom, Denver ima dvojac s kojim će, uz malo sreće i puno pameti, jednog dana razbijati po Zapadu. A razlog zašto sam se odlučio istaknuti Jokića u prvom osvrtu na njih (a nije da se ima što drugo, Mudiay će imati dugu godinu dok baca lopte u bunar i promašuje otvorene šuteve koje mu obrane ostavljaju) je taj što ga imam na oku još od kada su mu brojke sugerirale da je novi Kevin Love. Dakle, vlak je odavno krenuo, a kako se smatram i svojevrsnim kondukterom na njemu, ili barem konobarem u salonu, moja preporuka vam je da se ukracate na njega dok to još nije postala moda. http://ispodobruca.com/?p=15180
Recommended Posts