Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

U pravu je Chuck. Samo u jednom slucaju je moralno opravdano da pregazis preko protivnika. Ukoliko si ga pre toga izlomio crossoverom i zabio mu dagger u facu u produzetku utakmice finalne serije.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U pravu je Chuck. Samo u jednom slucaju je moralno opravdano da pregazis preko protivnika. Ukoliko si ga pre toga izlomio crossoverom i zabio mu dagger u facu u produzetku utakmice finalne serije.

apsolutno je u pravu čovek. suspendovali su ga sad zbog gledanosti.

Posted

apsolutno je u pravu čovek. suspendovali su ga sad zbog gledanosti.

Ne verujem da je zbog gledanosti. Malo pr, a malo je i Green doterao do duvara.

Posted (edited)

Ma mislio sam na to da nije izvalio da je ovaj hteo da ga udari u medjunozje.. nije ni osetio "udarac"

@goofs

Edited by Have_Fun
Posted

Suspendovali su ga jer znaju da GSW dobija i bez njega. Da su to uradili protiv Oklahome izbacili bi GSW iz serije. Sve u svemu sada jajarska i ziheraska odluka. A da je degenerik, jeste. 

Posted

ne kontam zasto ste svi toliko uvereni da gsw lako dobija

Posted

ionako gsw osvaja.glupa odluka lige ali nije prva.kavaljerima nema pomoci

Posted

Klivlend moze da dobije, ali za to je neophodno da odigraju svoju najbolju utakmicu. Bez praznog hoda u napadu, bez defanzivnih propusta i uz superhuman utakmicu Lebrona. Koncetracija i volja im moraju biti na maksimumu, a meni deluje da su se oni odjavili sredinom poslednje cetvrtine u petak.

Posted

oni tronto nisu mogli da dobiju u gostima a ne ove ludake.

igudala ce da pocepa le bronja u odbrani.i barns too

Posted

Namestena suspenzija a nesto kontam da je Grinu i receno da se tako namerno glupira i fasuje neku kaznu, mada je lik svakako bolid i dzukela. Mislim da liga namesta da ovo ide u 7 meceva ali su kavaljeri iz Klivlenda toliko losi u ovom trenutku da su jaci i od namestaljki. Izduvace stoka razlikom sutra.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

kavaljeri :lolol: kad je nofear littlecross iz beograda otkrio nba, danas? 

Nebojsa iz Beograda 2.0

Posted

ne znam da li mogu da dobiju ali nesto mi govori da ce LBJ da preuzme odgovornost i da nece bezati od toga da uzme i 30 suteva ukoliko je to potrebno

Posted

Kevin Love on stepover moves: "You don't see it too much, but, yeah, I think it is looked at as a form of disrespect."

Zna i Love da sledece godine nece igrati u Cavsima

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...