Have_Fun Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) Warriors' Green suspended for Game 5 after Game 4 foul upgraded to Flagrant 1glupost Edited June 12, 2016 by Have_Fun
J.R. Cash Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Iskukala smradina suspenziju Kao da je bitno. Serija je gotova, samar u petoj.
J.R. Cash Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Nisam siguran da mogu da dobiju bez njega Dobice sve i da Stepha suspenduju sutra.
Have_Fun Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) Kako bih voleo da Green posle ovoga nekako dohvati MVP priznanje i posere se svima po glavama Edited June 12, 2016 by Have_Fun
SleeperSleep Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Kako bih voleo da Green posle ovoga nekako dohvati MVP priznanje i posere se svima po glavama poserem se ja njemu po glavi. šaban neopevani.
mjone Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 kretenska odluka da su ga suspendovali posle onoga protiv Oklahome pa ajde ... ovo i nije bio udarac, vise je bio pokusaj, Lebron nije ni skontao dok mu nisu pokazali snimak posle tekme ... realno po tehnicka na tekmi i to je to
theanswer Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Nisam siguran da mogu da dobiju bez njega zgaziće ih
Have_Fun Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 https://soundcloud.com/bleacherreportradio/charles-barkley-when-a-man-stands-over-you-you-have-a-moral-obligation-to-punch-him-in-the-balls Charles Barkley: "When a man stands over you, you have a moral obligation to punch him in the balls" Mo Speights on the Draymond suspension: "It's messed to suspend a man over nothing. If somebody put they' balls on your head, what are you supposed to do? Balls are on the back of his head. It's kind of messed up man, but hey."More Mo Speights on LeBron: "A guy does something like that, you kind of lose respect for him. I had a lot of respect for LeBron over his career, since he was in high school. But, do things like that to get a guy suspended? That kind of disrespectful." A LBJ valjda nije ni izvalio sta se desilo dok nije video usporen snimak kasnije..Kukao je nesto u fazonu "Ja sam porodican covek, sa zenom i decom i ne dozvoljavam da me neko trash talkuje i tako prica sa mnom".. kme kme, pa je kao zbog toga oborio Greena.. kakvu je izjavu dao, mislio sam da mu je Green spominjao familiju.Kasnije je neki novinar preneo da mu je Green zapravo rekao da je "kucka"
goofs Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 A LBJ valjda nije ni izvalio sta se desilo dok nije video usporen snimak kasnije.. Kukao je nesto u fazonu "Ja sam porodican covek, sa zenom i decom i ne dozvoljavam da me neko trash talkuje i tako prica sa mnom".. kme kme, pa je kao zbog toga oborio Greena.. kakvu je izjavu dao, mislio sam da mu je Green spominjao familiju. Kasnije je neki novinar preneo da mu je Green zapravo rekao da je "kucka" Laze govnar, na snimku se vidi kako gleda u coveka na podu i preskace ga jednom nogom, a mogao je komotno sa strane da ga obidje.
Recommended Posts