Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vi stvarno mislite da Krlo ne zna engleski?

Posted

lol

ima veci beli medved i od greena u ligi

Posted

Iskukala smradina suspenziju

Kao da je bitno. Serija je gotova, samar u petoj.

Posted

Nisam siguran da mogu da dobiju bez njega

Posted

Dobice sve i da Stepha suspenduju sutra.

Posted (edited)

Kako bih voleo da Green posle ovoga nekako dohvati MVP priznanje i posere se svima po glavama

Edited by Have_Fun
Posted

Dobijaju i bez Greena... :)

Posted

ne moze da udje u arenu dok traje utakmica.

Posted

Kako bih voleo da Green posle ovoga nekako dohvati MVP priznanje i posere se svima po glavama

poserem se ja njemu po glavi. šaban neopevani.

Posted

kretenska odluka

da su ga suspendovali posle onoga protiv Oklahome pa ajde ... ovo i nije bio udarac, vise je bio pokusaj, Lebron nije ni skontao dok mu nisu pokazali snimak posle tekme ... realno po tehnicka na tekmi i to je to

Posted

zgaziće ih

Posted

https://soundcloud.com/bleacherreportradio/charles-barkley-when-a-man-stands-over-you-you-have-a-moral-obligation-to-punch-him-in-the-balls

Charles Barkley: "When a man stands over you, you have a moral obligation to punch him in the balls"

Mo Speights on the Draymond suspension: "It's messed to suspend a man over nothing. If somebody put they' balls on your head, what are you supposed to do? Balls are on the back of his head. It's kind of messed up man, but hey."
More Mo Speights on LeBron: "A guy does something like that, you kind of lose respect for him. I had a lot of respect for LeBron over his career, since he was in high school. But, do things like that to get a guy suspended? That kind of disrespectful."

A LBJ valjda nije ni izvalio sta se desilo dok nije video usporen snimak kasnije..
Kukao je nesto u fazonu "Ja sam porodican covek, sa zenom i decom i ne dozvoljavam da me neko trash talkuje i tako prica sa mnom".. kme kme, pa je kao zbog toga oborio Greena.. kakvu je izjavu dao, mislio sam da mu je Green spominjao familiju.
Kasnije je neki novinar preneo da mu je Green zapravo rekao da je "kucka"

Posted

A LBJ valjda nije ni izvalio sta se desilo dok nije video usporen snimak kasnije..

Kukao je nesto u fazonu "Ja sam porodican covek, sa zenom i decom i ne dozvoljavam da me neko trash talkuje i tako prica sa mnom".. kme kme, pa je kao zbog toga oborio Greena.. kakvu je izjavu dao, mislio sam da mu je Green spominjao familiju.

Kasnije je neki novinar preneo da mu je Green zapravo rekao da je "kucka"

Laze govnar, na snimku se vidi kako gleda u coveka na podu i preskace ga jednom nogom, a mogao je komotno sa strane da ga obidje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...