MiddleClass Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 onako kako samo on ume:) https://twitter.com/CampSanderson/status/741474466283163649/video/1 ne verujem koliko mu se ovakvih stvari dopusta Nije ovdje ni Lebron ispao ok. Krenuo je da (ga) gazi. Sjajan GSW i odvratan Klivlend. Svaki pravi ljubitelj kosarke uziva u ovom odvaljivanju... Kari mislim da je LBJ lose selektirao ovaj tim i da mu je mnogo lakse da on ode nego da vrsi neke sitne promene. Love je verovatno jos veci problem od Irvinga +1
J.R. Cash Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 (edited) onako kako samo on ume:) https://twitter.com/CampSanderson/status/741474466283163649/video/1 ne verujem koliko mu se ovakvih stvari dopusta Ovo je jedan od jadnijih gifova koje sam video, sa sve retardiranim tvitom ispod. A Lebron prvo da se pogleda u ogledalo pa tek onda moze da krene u rekonstrukicju tima. Edited June 11, 2016 by J.R. Cash
djuras Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 hoces da kaze da nije bilo tako i da ovaj nije zasluzio iskljucenje?
J.R. Cash Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Jesi li ti video celu akciju ili samo ovaj gif? I naravno da nije zasluzio iskljucenje. Jebala vas iskljucenja za svaku sitnicu.
djuras Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 nisam gledao tekmu nocas, ali ne vidim u kakav drugi kontekst ovo moze da se stavi namerno udaranje rukom u muda je iskljucenje kako god da ga gledas
bradilko Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 dok je grina i igudale nece se lebronj naosvajati titula.i niko drugi.grin je bog kosarke,odvratan ali bog
J.R. Cash Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 nisam gledao tekmu nocas, ali ne vidim u kakav drugi kontekst ovo moze da se stavi namerno udaranje rukom u muda je iskljucenje kako god da ga gledas Mozes da stavis u kontekst u kom Lebron izigrava bulija kad je video da je utakmica gotova. U konkretnoj situaciji je bacio Greena na pod i onda ga pregazio. A taj udarac jedva da je bio za faul po sinocnom kriterijumu. Na kraju, mogli su da ga iskljuce i suspenduju do kraja plejofa, u tom momentu serija je vec bila zavrsena.
Djuro Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 (edited) Jesi li ti video celu akciju ili samo ovaj gif? I naravno da nije zasluzio iskljucenje. Jebala vas iskljucenja za svaku sitnicu. cela situacija: http://www.nba.com/video/channels/playoffs/finals/2016/06/11/0041500404-gsw-cle-play22.nba Edited June 11, 2016 by Djuro
nemoderisani Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Jesi li ti video celu akciju ili samo ovaj gif? I naravno da nije zasluzio iskljucenje. Jebala vas iskljucenja za svaku sitnicu.amin
189- Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 mislim da je LBJ lose selektirao ovaj tim i da mu je mnogo lakse da on ode nego da vrsi neke sitne promene. Love je verovatno jos veci problem od Irvinga mislim da nema teorije da lbj ode sada. pa obesili bi ga sledeci put kada dodje u cleveland. ova ekipa sa npr. wallom bi bila mnogo drugacija.
Blud Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Mozes da stavis u kontekst u kom Lebron izigrava bulija kad je video da je utakmica gotova. U konkretnoj situaciji je bacio Greena na pod i onda ga pregazio. A taj udarac jedva da je bio za faul po sinocnom kriterijumu. Na kraju, mogli su da ga iskljuce i suspenduju do kraja plejofa, u tom momentu serija je vec bila zavrsena. Ja nisam siguran u koji bi kontekst stavio, green jeste krenuo u jedan od svojih klasicnih blokova, ruka mu se uplela LJ,a ovaj ga je odgurnuo kad nije bio najstabilniji pa je pao. Ima pravo Dzejms da bude dzukac pa da ga preskoci, manje vise meni najvise smeta ovo jadno ponasanje Greena koji bi i da ispadne faca a da se ne pobije. Ne govorim zapravo o nekom pravom fajtu niti nasilju, ali ti fazoni kao ustane, pa se nesto breca a ne pogleda u njega uopste, pa malo baci ruke da ga odgurne, pa opet pobegne, pa onda u gradjenju za loptu malo mlatara a malo glumi nevinasce. LJ ma kolko bio vulva ipak stavlja jasnu nameru da ako ovaj hoce, moze da se razracuna. Prilicno jadna situacija, nikako za iskljucenje, vise za podsmeh. Jadan mi je Barkli koji posle kao hvali Grina kako bi mogao da igra u njegovoj eri jer eto ne da ljudima da ga preskoce mosmisliti.
Kanzas siti zez Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 mislim da nema teorije da lbj ode sada. pa obesili bi ga sledeci put kada dodje u cleveland. ova ekipa sa npr. wallom bi bila mnogo drugacija. ma i ja mislim da nema sanse da ce napustiti Cavse, nego sam time hteo da naglasim koliko ovim Cavsima treba rekonstrukcije da bi napravili tim koji bi izvlacio najbolje iz Lebrona i onih najboljih oko njega. Ne slazem se oko Walla, u stvari slazem se da bi bila drugacija ali opet mislim da ne bi obojica mogli da izvuku maksimum. Ja smatram da LBJ-u jos uvek ne treba vrhunski plej, treba mu neki Fisher(Chalmers) koji ce preneti loptu i dati je Lebronu, skloniti se u cosak i pogoditi trojku kad je sam. A Love-a nek tera u kurac. Mozda da pojuri nekog top centra(Boogie), sa takvim nije igrao u karijeri(ne racunam Shaqa u poznim godinama). ili nek se dogovori sa Durantulom. :)
189- Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 nije jos igrao ni sa dobrim dodavacem u karijeri. posto mu se blizi kraj karijere dobro bi bilo da ima u timu nekoga ko bi preuzeo deo organizacije napada, da se ne trosi toliko.
Kanzas siti zez Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 +1 samo nisam siguran da je LBJ spreman da se skloni na stranu i pusti nekog da organizuje napade
Recommended Posts