Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ne mogu da cekam drugo ali razbucace ih GSW kad krenu trojke da ulaze

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobro valja malo Cavsi da se povrate.

Posted

Lebron konačno odigrao raznovrsnije u napadu i to tek u drugom poluvremenu. Ne može samo iz reketa da napada ako hoće nešto da uradi u ovoj seriji. Sa druge strane Kari daleko od mvp nivoa.

Posted (edited)

Dobro valja malo Cavsi da se povrate.

+1

Ocekivao sam da ce odigrati mnogo bolje doma i verovatno dobiti ovu trecu, ali sta je Golden State igrao :mellow:  

Prvo poluvreme otvorili sa 0:9, drugo sa 3:12. Mnogo je neozbiljno to. Bio sam ubedjen da dobijaju cetvrtu i resavaju u petoj, ali posle ovog samaranja ne znam sta da mislim.

Edited by J.R. Cash
Posted

Sraman pristup Karija. LeBron se razigrao na +20 u drugom. Pemzija

Posted

Valjda ce Love da se vrati za 4. mec

...pa da se brejkuje to :D

Posted

Valjda ce Love da se vrati za 4. mec

...pa da se brejkuje to :D

gradjani klivlenda mu nece dati da udje u dvoranu

ako bog da

Posted

Kari se nije pojavio, gledao sam samo prvu i ko da nije bio na terenu.

Posted

Bio najbolji u gsw sa 19p. Sve ti je jasno kako su i on i ostatak tima odigrali.

Posted

Šampion koji na putu do titule izgubi 5 utakmica sa 20+ razlike...ma šta razlog bio, sramota, izem im i rekord i sve.

Posted

Curry uzasan celu seriju,Igudala,Livingston mogu da izvuku 2 pobede,ali ne vise od toga,i protiv OKC se lepo raspadao,ipak veci utisak mi je sinoc da ekipa ima sansu prakticno da zavrsi seriju i izadju kao da igraju ispred zgrade,i jos posle tekme svi kolektivno to priznaju,zaista ni sport nije kao sto je bio

Da li ce doktori Klivlenda pustiti Lava da zaigra u 4 tekmi? :lolol:

Posted

I Vestbruk out za Rio. Ostadoše na Kajriju i Lilardu kao glavne dve opcije trenutno.

Posted

Ne pamtim kad sam gledao losije sudjenje u plejofu, uopste mi se ne gleda ovakva kosarka.

ocajni su
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...