Joe D Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 ajd njih dvojica, ali kome se gasol pravda virusom?covek je igrao milion fibinih takmicenja, poslednji covek na svetu kome neko moze da zameri propustanje olimpijade.
harper lee Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Amerima moze komotno 15 igraca da otkaze, opet ce biti favoriti. Bili bi oni favoriti i 50 igraca da im otkaze ali ovih desetak najboljih su dimenzija za sebe, tako da se lako moze desiti bez njih da se okliznu na nekoj utakmici. Desavalo im se i ranije.
theanswer Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Nek otkažu i Lebron i Vestbruk i Igudala. Ostaju Durent, Lilard, Irving, Derozan, Tompson, Harden, Lenard, PG, Batler, Entoni, Grin, Hauard, Kazins, Dramond itd.
Grandilof Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Pa ja bih rekao i vise od 10, popisi kojih god 'oces 10, sledecih deset opet ima da izdominira bez po muke. E kad bi i te oduzeo, e onda mi mogli da se okliznu ako su slucajno nespremni. :D (Edit : Upravo otprilike ovo sto je Answer napisao) Nego gledam CP3 je otkazao davnih dana, kako to da Lowry recimo nije ni na spisku... Edited June 7, 2016 by Grandilof
theanswer Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Pa ja bih rekao i vise od 10, popisi kojih god 'oces 10, sledecih deset opet ima da izdominira bez po muke. E kad bi i te oduzeo, e onda mi mogli da se okliznu ako su slucajno nespremni. :D (Edit : Upravo otprilike ovo sto je Answer napisao) Nego gledam CP3 je otkazao davnih dana, kako to da Lowry recimo nije ni na spisku... Konli je na spisku
Have_Fun Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nek otkažu i Lebron i Vestbruk i Igudala. Ostaju Durent, Lilard, Irving, Derozan, Tompson, Harden, Lenard, PG, Batler, Entoni, Grin, Hauard, Kazins, Dramond itd. I PG se nesto neckao i davao izjave da nije siguran da li ce biti u timu A i cini mi se da je Lillard ljut jer su ga ispalili proslog puta kad nije upao u roster
Grandilof Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Konli je na spisku Ma znam, nego mogao je Kyle da upadne i pored svega. A ovo za Lillarda, on je dodat i sada kasnije (februar ove godine) :D, doduse pre otkaza CP3. Ne znam, ali ako im otkazu i Russ i Conley (pitanje da li ce on igrati kad ni za Memphis nije, a non stop vuce neke povrede) mozda Lowry-ja i sada pozove, ne vidim da bi nesto menjalo u pripremama koncepciji i sl.
theanswer Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Ma menjaće se to još sigurno, ima onaj select team isto što će da trenira sa njima i igra pripremne protiv njih, uglavnom ovi mlađi igrači, biće i nekih prelazaka, verovatno i još otkaza, ko zna šta će tu još biti.
theanswer Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Ričard Džeferson startuje umesto Lava. Poslednji put kad je Džeferson startovao u finalu je 2003. kada je igrao za Netse što me podsetilo na tu ekipu Netsa sa njim, Kidom, Kitlsom, Lušisom Herisom, KMartom, Kit Van Hornom.
Have_Fun Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Moze da se ide na spavanjeNema nista od WarriorsaGotov je ovaj mec vec sadValjda ce Klay biti ok Edited June 9, 2016 by Have_Fun
Giggsy Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Polako. Cim je Kerr snizio petorku, prepolovise razliku
189- Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) neverovatno kakav je james postao ciglar sa poludistance Edited June 9, 2016 by 189-
Recommended Posts