Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Batalite sudjenje. Uzivnaje je gledati ovaj Golden Stejt... koje gazenje sunce ti! :Hail:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ali ono kad je Jefferson napravio trokorak se videlo i sa Mesecaa :D I nije jedini slucaj

Posted

Bice novog Decisiona za koji mesec :fantom:

Blatt je sa slabijim, ali kompaktnijim timom mnogo bolje parirao prosle godine nego Lou ove godine. Irving i Love ne donose toliko u napadu koliko odnose u odbrani.

Ako vec pored LBJ-a treba da imas jos dva all star igraca onda je valjda najgore izabrati da to budu plejmejker(kad vec LBJ to radi) i suter upitne odbrane na PF poziciji(i Ryan Anderson bi za manje para taj posao radio).

Bas me zanima sta su planovi GSW-a tokom leta. Sta pojacavati?

Posted

Bio je pre 10-15 dana neki podcast gde se pricalo o tome kako su se Warriorsi prosle godine, aj da tako kazem, malo brinuli kako ce protiv CLE u napadu jer ovima tada nisu igrali Love i Irving koji su rupe u odbrani, sto je znacilo bolju defanzivnu petorku Cavsa.

Ove godine sam naisao na neki podatak da su Love i Irving dvojac koji prima najvise poena iz pnr-a u ovom plejofu.

I jbt, CLE je platio Kevina, koliko?

Nekih 115M?

Pa isto ovo sto on radi, radi i Frye koji je u odnosu na njega placen mizerno, a mislim da ima i bolji procenat suta.

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

Bice novog Decisiona za koji mesec :fantom:

Bas me zanima sta su planovi GSW-a tokom leta. Sta pojacavati?

bice i tu u ulozi duranta.

mrzi me da proveravam ali ako se dobro secam, barnesu, ezeliju, barbosi i speightsu isticu ugovori. pojacanje bi bilo da ostanu barnes i ezeli.

Posted

Kakav antiklimaks, kao da gledam Klivlend - Toronto seriju. 

Posted

Meni je interesantno samo da vidim hoce li biti utakmice na kojoj LbJ ne prebaci 10pt

Posted

Kakav antiklimaks, kao da gledam Klivlend - Toronto seriju.

Ovo i meni palo na pamet dok sam jutros gledao snimak.

Posted

Rutinski,kao da je RS

Irving uzasan,napad totalno neorganizovan,Lue je totalno pogubljen i nadigran od strane Kerra,uopste nema resenje sa small ball GSW-a,u prvoj tekmi -26,u drugoj -23 kada GSW spusti Greena na 5

Posted

Rutinski,kao da je RS

Irving uzasan,napad totalno neorganizovan,Lue je totalno pogubljen i nadigran od strane Kerra,uopste nema resenje sa small ball GSW-a,u prvoj tekmi -26,u drugoj -23 kada GSW spusti Greena na 5

Why I am not surprised. Otpustis vrhunskog trenera i na to mesto posadis budalu cija je jedina kvalifikacija to sto mu cipele vire iz Lebronovog dupeta. Zbog kosarke i uloge trenera uopste treba GSW da pometla ovu grupu gradjana iz Klivlenda i pokaze im da je kosarka jos uvek timski sport.

Posted

nije se lue pokazao kao tolika neznalica, ja sam njim cak i prijatno iznenadjen. problem je uglavnom u tome sto su ovi warriorsi uzasan matchup za cavse, ovi prosto ne mogu da sakriju drugu i trecu volinu™ u odbrani.

Posted

Izasla je vest da Curry propusta OI.. odmarace koleno

Posted

Aldridge je isto out dok Lebron i Vestbruk razmatraju navodno zbog Zika virusa.

Durent kaže da će igrati.

Posted

Izasla je vest da Curry propusta OI.. odmarace koleno

sad su nasi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...