Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Uvukao ih je GSW preuzimanjima u staticnu iso kosarku, a tajming na pomaganjima im je bio savrsen. Ni prerano ni prekasno, ni previse ni premalo pomoci.  Zato ono sto su Cavsi igrali ne moze da prodje. Moraju da imaju mnogo vise aktivnosti bez lopte i posledicno bolji protok. Mada je sve to suvisna prica. Klivlend nema dovoljno materijala da ovo otera u sedam utakmica , verovatno ni u sest ako izgubi drugu.

Klay je  jedan od najdisciplinovanijih odbrambenih igraca u ligi, a i telo i noge mu vala nisu losi.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

klej je pokidao u odbrani protiv westbruka.tako nije bilo ranije.

ovo sto kaze gotovina +1

kakvu odbranu pegla gsw pa to je milina

jebiga lebronj

:(

Posted

Cestitke GSWu i Have_Fun-u na tituli, Ristekpa. 

Posted

Pametan je GSW. Obratio sam pažnju kako Green pomaže na LBJ, bukvalno mu je svaki pokret pravovremen, dovoljno priđe da uspori LeBronovu izolaciju, a opet se sjano kreće i fingira double team tako da LBJ mora da razmišlja šta da radi. Mnogo su zajebani defanzivno, Klay je valjda jedan od najpotcenjenijih defanzivaca u ligi. Kad se samo setim kako su se sprdali sa Warriorsima što su odbili trejd Klay za Love-a, što iz današnje perspektive izgleda presmešno. Šansa Cavsa je da poludi JR ili tako neki igrač. 

+1 i za grina i za kleja i za šansu cavsa, još bih dodao da bi im eventualno lekovito bilo da prekomanduju lovea u 2nd unit. Klivlend je igrao za klasu lošije ovu prvu tekmu, pa su opet uspeli da povedu krajem 3/4. Treba očekivati i njihovu bolju igru

Posted

meni se ne sviđa defanzivni plan cavsa, mislim da je lue potpuno promašio. radije bih dao splesh braći da se raspucaju i ubace svojih 50 u igri 1 na 1. nego da svima ostalima daješ da se raspucaju.

Posted

Postoji realna mogucnoat da ti njih dvojica ubace 80 pts na taj nacin a onda cao zdravo pameti, ostatak ekipe nije ogranicen pa da ne moze da nakupi 30tak pts

Posted

cavsi ne postoje na skoku. ownuje ih gsw

Posted

imam utisak da bi se kvalitet lige dramatično uvećao kad bi opet počeli da sviraju korake. ovo je sprdnja šta se toleriše u ovom plej ofu.

Posted (edited)

Vala, baš. A posebna glupost kad su gledali onaj snimak na Oklahoma - Golden Stejt, pa dali aut Golden Stejtu, a očigledan faul za Oklahomu u toj akciji nije mogao da bude retroaktivno sviran.

Edited by Quizmaster
Posted

Jebem im ovakav zavrsetak poluvremena -.-

Umesto da vode 15ak, ode ispod 10

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

kako green ne moze da se kontrolise ponekad i krene 1v5. gotovo se to uvek zavrsi izgubljenom loptom ili nekom frljokom.

Posted

Nemaju Cavsi ovde vise sta da traze

Posted

Au Lbj ce imati definitivno najgori odnos finala i titula od top20 igraca :D

Posted

Vala, baš. A posebna glupost kad su gledali onaj snimak na Oklahoma - Golden Stejt, pa dali aut Golden Stejtu, a očigledan faul za Oklahomu u toj akciji nije mogao da bude retroaktivno sviran.

Ja pizdim na ovo, jos kad se Docu i Clippsima desilo takodje pre 2 godine (ako se secam OKC) i nista nisu uradili po tom pitanju od tada, smesno. Kraj utakmice i jedan posed ima ogroman znacaj.

Generalno sudjenje je najlosije ovo godine, bas ga preterase.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...