Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Adamsa mrze od prve sezone. Uvek sam se pitao sta im tacno radi, posto nisam nikad video da bas otvoreno igra prljavo, a danas ima previse kamera da ga niko ne snimi. Ali najcesce vidis kako ga neko iz "cista mira" zabode laktom. Subjektivno mislim da ne jebe zivu silu, da ga lemaju i da on lema sa budistickim mirom i da to ne mogu svi da izdrze. Ja ga gotivim.

same here. gotivim ga jos od onog pre-draft intervjua jonathanu givonyju od pre 5 godina.

https://www.youtube.com/watch?v=OnBC1pocAos

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

GSW a ni ostali timovi u ligi nemaju igrača da igra odbranu na Rasu dovoljno dobro. Osim možda Toni Alen od pre par sezona.

Posted

nista od suspenzije. ocekivano imo

Posted

sa kakvom energijom su u tekmu usli reptorsi...nerealno brz ritam

Posted

prvi faul protiv klivlenda u 15. minutu utakmice

Posted

Bravo Lowry, ovi vola ne mogu da pogode, trebali su jedno 20 razlike da gube najmanje. Kakav smesan faul Bizmarku sad.

Posted

Debeli se pojavio

A grina nisu suspendovali ali su mu upgraedovali na flagrant 2. Toliko o skotu fosteru i gledanju snimka. Liga se sramoti.

Posted

bice ovo dobra serija...zao mi sto ne mogu da cekam 2. poluvreme...ipak se sljaka ujutru

Posted (edited)

Toronto nista ne moze da obrani doduse i ovi sve bukvalno pogadjaju, samo u ovoj cetvrtini 11/11.

Edit : Dobro je, urekao sam ih na vreme  :P, posle je i Toronto ispogadjao dosta kad se lomilo i par skokova Bizmarka dovoljno za 2-2.

Edited by Grandilof
Posted

prelepo

ali posto je u pitanju LeBron, naravno da je faul

Da je bio Shavlik Randolph nastavila bi se igra

Posted

Navijam da obe serije odu u game 7...a onda neka prodju GW i Cle i neka Green popije suspenziju a Stef udje u zonu video igrice opet

Posted

najbolj fazon bi bio da gsw ne koristi greena veceras i da tako pobede.

Posted

Lowry i DeRozan verovatno najbolja utakmica u plejofu, DeRozan kao MJ ... fade sa poludistance ... bez promasaja

Zamalo Irving i Frye da dobiju utakmicu ... Frye skoro da ne promasuje trojke u plejofu

Lebron u zadnjih 4-5 minuta mislim da nije sutnuo na kos  :kralj:

Voleo bih da prodje Toronto ali i dalje tanko deluju, Lowry i DeRozan sutirali 28 od 43 i teska pobeda kuci ...

Posted

Navijam da obe serije odu u game 7...a onda neka prodju GW i Cle i neka Green popije suspenziju a Stef udje u zonu video igrice opet

+9001

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...