Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Meni deluje kao da je serija gotova,GSW placa danak jurenja rekorda,plus  Kari igra  povredjen

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako da ga suspenduju kad su sudije gledale snimak i zakljucile da ne treba da bude iskljucen?

trebalo bi da mogu da ga suspenduju naknadno kao i tehničke što mogu da se brišu

Posted

Naravno da mogu, ali ovo nije situacija u kojoj su sudije donele pogresnu odluku u trenutku. Pogledali su sve moguce uglove, bili u kontaktu sa replay centrom, konsultovali se i rekli flagrant 1. Suspenzija Greena bi bila greska iz vise razloga i usput pisanje po najboljim NBA sudijama.

Posted

Skot Foster je inače sudija koga u NBA igrači najviše mrze a i neko ko se često pojavljivao na Donahjuovom spisku poziva. Mislim, nema teoretske šanse po meni da Green ovo nije namerno uradio a čak i da odluče da nije namerno, za suspenziju je dovoljno da je bio reckless i ugrozio protivnika. U suštini je meni situacija čista ali kažem ne verujem da će popiti suspenziju da ne bi odlučivali direktno o ishodu serije. Adamas je takođe izuzetno prljav igrač i siguran sam da i to ima uticaja.

Posted

adams po mom misljenju nije toliko prljav, samo voli da igra sa puno kontakta i time iritira protivnike. ali nikad nisam video da udari na kvarno ili da reaguje na kvarne udarce, covek samo iskulira i nastavi da igra svoju igru kao da se nista nije desilo. a dobija prilicno batina.

suspenzije nece biti, ali ne bi trebalo da razlog za to bude to sto su sudije dosudile samo flagrant 1. ako ista, to bi moglo da povuce suspenziju i za sudije, ako su doneli pogresnu odluku.

Posted

adams po mom misljenju nije toliko prljav, samo voli da igra sa puno kontakta i time iritira protivnike. ali nikad nisam video da udari na kvarno ili da reaguje na kvarne udarce, covek samo iskulira i nastavi da igra svoju igru kao da se nista nije desilo. a dobija prilicno batina.

+1

Posted (edited)

ove godine je bilo neko rangiranje i glasanje "prljavih igraca"

na prvom mestu je bio Dellavedova, na drugom Adams

Nije bas da ne udara na kvarno, cesto zvekne igraca nakon vec zavrsene akcije, Bradu je jednom odalamio bas po bradi :)

Interesantno je pogledati i u ovogodisnjem plejofu kako saplice, cini mi se Green-a (SAS) koji protrcava pored njega, onako sapleten pada na KD-a, sudije dosudjuju 2 bacanja Kevinu na minut pre kraja sto je mozda bio i kljucni momenat na mecu kada su Thunderi poveli sa 3:2 i preokrenuli seriju

edit: e sad posto je ppp takav kakav jeste, ovo sto sam napisao naravno ne opravdava postupak Greena (GSW), cisto da se odmah ogradim

Edited by Have_Fun
Posted

zavisi sta podrazumevas pod prljavom igrom. on sigurno udara, stipa, gura, inicira kontakt i ko zna sta sve drugo, ali nikad ga nisam video da bilo sta radi sa namerom da osakati protivnika kao delavedova, ili da generalno prelazi granicu normalnog ponasanja kao green i mlati igrace iz frustracije. jasno je da ga protivnici mrze zbog nacina igre, ali je po meni to sve prihvatljivo i legitimno. covek je fajter, ali nije djubre.

Posted

ima ponekad neki cheap shot, kada sudije već odsviraju itd. onda je išao sa namerom recimo kad je memfis bio jak sa z bom i gasolom da namerno isprovocira rendolfa pa je uspeo i rendolf popio suspenziju za sedmu utakmicu. svakome se nekad omakne neki cheap shot, to je košarka, potpuno normalna stvar, ali kažem ima takvu reputaciju u ligi. da je ovo green udario durenta druga bi se pesma pevala mada moram priznati čitajući po netu digla se iznenađujuće za mene prilična buka i oko ovog

Posted

Adamsa mrze od prve sezone. Uvek sam se pitao sta im tacno radi, posto nisam nikad video da bas otvoreno igra prljavo, a danas ima previse kamera da ga niko ne snimi. Ali najcesce vidis kako ga neko iz "cista mira" zabode laktom. Subjektivno mislim da ne jebe zivu silu, da ga lemaju i da on lema sa budistickim mirom i da to ne mogu svi da izdrze. Ja ga gotivim.

Posted

Adams je car.

ujebote, tek sad vidim da je 93. godiste. taj ce tek da sabija...

Posted

Subjektivno mislim da ne jebe zivu silu, da ga lemaju i da on lema sa budistickim mirom i da to ne mogu svi da izdrze. Ja ga gotivim.

+jedan

brka je potpuni psiho(u pozitivnom smislu)

Posted

Inside the NBA

od 10:17 pocinje prica o udarcu

ni jedan od clanova nije rekao da je Green namerno ciljao da sutne Adamsa u dragulje, vec "da proda kontakt/faul/stagod".

analizirali su i razliku izmedju Greenovog slucaja i Jonesovog slucaja koji je nakon udaranja u medjunozje, zadao jos jedan udarac laktom, s namerom

(prenosim sta je receno)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...