Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ne znam na koju tacno mislis, sve su mi ka Njegosu :P

Elem verovatno nesto u stilu da nikad nece nista osvojiti ni on ni Rw, sem eventualno u stilu GPaytona. Slobodno urami, ako se ispostavi da sam pogresio rado cu iznajmiti svoj avatar jednoj od dvojice na xy vremena.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

prljavu odbranu igraju warriorsi

Ci1e4rVXEAEoAB6.jpg

Posted

4 godine 22 miliona

Posted

Toronto da ako ne popije metlu u ovoj seriji.

Posted

Izgleda da Hornacek preuzima NYK

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

A Dantoni Finiks. Izgleda da ove partije Klivlendu i ne pomažu Blatu preterano :)

Posted

Izgleda :)

A ni M. Jackson ne nalazi nista

No... pojavljuju se po netu informacije da je Bosh primoran da zavrsi karijeru :/

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

Uzasno je zalosno sto nema pristojne ekipe na istoku nego moramo da gledamo laznog kralja kako se kurci ... plus americki mediji koji moraju da drze liniju pa je ovo sad sto Klivlend radi neko specijalno cudo ... ko god sa zapada ode u finale samo da isprasi govnara i ja sam srecan

Posted

lebron igra bogovski, vervoatno najbolje u karijeri, drzi cas svim ostlaim igracima u ovom plejofu.

Posted

Izgleda da Hornacek preuzima NYK

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Naravno, moj najomraženiji igrač.

Posted

lebron igra bogovski, vervoatno najbolje u karijeri, drzi cas svim ostlaim igracima u ovom plejofu. 

igra dobro priznajem (doslo mu iz dupeta u glavu da sa onim smranjem lopte koje je upraznjavao tokom sezone nema leba) ali i timovi protiv kojih igraju na istoku nisu ozbiljni konkurenti

da ima malo vise skill-a i da malo manje glumi nesto sto nije ne bi me toliko nervirao

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...