Blud Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ne znam na koju tacno mislis, sve su mi ka Njegosu :P Elem verovatno nesto u stilu da nikad nece nista osvojiti ni on ni Rw, sem eventualno u stilu GPaytona. Slobodno urami, ako se ispostavi da sam pogresio rado cu iznajmiti svoj avatar jednoj od dvojice na xy vremena.
Have_Fun Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Izgleda da Hornacek preuzima NYK I h8 f*ckin' Tapatalk >.
theanswer Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 A Dantoni Finiks. Izgleda da ove partije Klivlendu i ne pomažu Blatu preterano :)
Have_Fun Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Izgleda :) A ni M. Jackson ne nalazi nista No... pojavljuju se po netu informacije da je Bosh primoran da zavrsi karijeru :/ I h8 f*ckin' Tapatalk >.
mjone Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Uzasno je zalosno sto nema pristojne ekipe na istoku nego moramo da gledamo laznog kralja kako se kurci ... plus americki mediji koji moraju da drze liniju pa je ovo sad sto Klivlend radi neko specijalno cudo ... ko god sa zapada ode u finale samo da isprasi govnara i ja sam srecan
Кристофер Лумумбо Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 lebron igra bogovski, vervoatno najbolje u karijeri, drzi cas svim ostlaim igracima u ovom plejofu.
teacher Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Izgleda da Hornacek preuzima NYK I h8 f*ckin' Tapatalk >. Naravno, moj najomraženiji igrač.
mjone Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 lebron igra bogovski, vervoatno najbolje u karijeri, drzi cas svim ostlaim igracima u ovom plejofu. igra dobro priznajem (doslo mu iz dupeta u glavu da sa onim smranjem lopte koje je upraznjavao tokom sezone nema leba) ali i timovi protiv kojih igraju na istoku nisu ozbiljni konkurenti da ima malo vise skill-a i da malo manje glumi nesto sto nije ne bi me toliko nervirao
Recommended Posts