Have_Fun Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) Ma debelo su izgresili Prvo sto su se nonsalantno dodavali u drugom poluvremenu pa izgubili 8 lopti naspram 2 OKCa (btw u prvom Thunderi su imali 9TO) Nije mi jasno ni zasto su promenili cuvara Westbrooku i pustili ga da se razmase A ni sto se onoliko cekalo sa uvodjenjem Greena i Currya u 4/4 Sa +3 Kerr ih je ubacio kad su dosli na -4 ili -5 I onda neko brzanje u napadu sa sutevima.. bzvz se izglupirali Valjda su mislili da je mec gotov nakon prvog poluvremena i da je drugo samo formalnost A i klupa bi mogla da se pojavi u ovoj seriji, u prvom mecu niko nista nije odigrao Brine povreda Boguta.. Mnogo je bitan u ovom duelu Edit: treba spomenuti i ona 2 bitna promasena zicera Greena pa Klaya pred kraj meca kad su masili ulaze Faul nad Iggyem bez bacanja i korake ne treba komentarisati I h8 f*ckin' Tapatalk >. Edited May 18, 2016 by Have_Fun
Nemanja Posrbica Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 cestitke sixersima. Osvojili su lutriju na jednom od najslabijih draftova u ovom veku. Na sve to iza njih su LAL, pa i Boston koji su veće tržište i sa osetno talentovanijim rosterima. Ne bi me začudilo da ni Ingram ni Simmons ne odrade workout za njih. Voleo bih kada bi Ingram završio u LAL, kompatibilan je sa ostatkom rostera, a i po meni ima najveći upside na draftu. Ako računamo da su Ingram/Simmons 1 i 2, biće interesatno šta će Boston raditi, ni trade me ne bi iznenadio. Sunsima će na četvrtom izboru biti ili Bender ili Brown, sigurno će birati SF ili PF, pri čemu im treba igrač koji može odmah da pomogne.
1n54jd3r Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 povredi se Adams izgleda...Bogut poceo ali vidno se slabije krece...sada i jedni i drugi bez startnih centara...KD resio da izdominira
1n54jd3r Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Au kako je sad uleteo Stef u publiku u pokusaju da spasi loptu...muk u hali...ali valjda ce biti ok
Grandilof Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Mnogo im Golden State pokupi lopti, ako hoce nesto to ne smeju dozvoljavati.
Zli Gli Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 11-2 serija Voriorsa na kraju druge, od +1 do -8, bas divno. Vola nisu uboli a Igudala ih silovao i eto sranja na brzaka, do kurca. Mora neka madjija u drugom poluvremenu, ne vredi ovako... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Grandilof Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Pa kad Serge napravi faul majmun lopta vec se odbila od obruca, i ovo 2+1.
Have_Fun Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Kad igraju skoncentrisano i svih 48min umesto 24, ovako se zavrse mecevi Opet mi se nije svidelo kako su poceli drugo poluvreme ali su brzo prebrodili krizu, zahvaljujuci tome sto su iznervirali Currya :) I h8 f*ckin' Tapatalk >.
bradilko Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 ne mozes im nista.sinoc iskoce igudala, spejts i ezeli,sutra ce barns i livingston..jos stef i tompson(odlicna odbrana sinoc) kad pocnu gazenje + grin..nema leka..
Blud Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ko je kriv OKC kad vec deceniju grade oko KD i RW i otkrivaju najbolju petorku tek na pola plej ofa.
Blud Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ako je poenta mog posta zvucala kao da je greska sto grade oko RW i KD, onda cu pokusati da pisem u kracim recenicama.
Кристофер Лумумбо Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 sve ekipe menjaju petorke tokom plejofa, prilagodjavaju se. mogao bi u kracim recenicama da napises onu genijalnost o durantu koju si napisao pre 10 dana, da je uramim i zakacim na zid.
Recommended Posts