Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Da, Vejters je odličan, čak mi se čini da su mogli više sinoć da ga koriste na kraju. Verovatno će taj utisak da traje dok sledeći put ne bude napravio neku Vejters glupost ali dobro.. Inače mi se čini da Tander ništa specijalno nije odigrao na kraju i ne znam što se provlači utisak da GS može mnogo bolje (može) a da Tander ne može mnogo bolje.

Što se lutrije tiče, treba pratiti par stvari večeras. Ako Lejkersi ne budu u top 3 ide pik Filadelfiji. Takođe ako Lejkersi ne budu u top 3 konačno će nesretni Orlando dobiti pik prve runde za Hauarda al tipa za par godina. Ako Lejkersi i ove i sledeće godine budu imali top 3, propada Orlandu taj pik i postaje pik druge runde. Ako Sakramento uđe u top 3 na konto File, Fila opet ima veći pik. Zato Fila ima najveće šanse da dobije prvi pik kao Klivlend onda.  Denver ima 21% šanse da uđe u top 3 jer osim pika Niksa imaju svoj pik koji je top 3 protected, u suprotnom ide Reptorsima taj pik. Inače kažu da Finiks sigurno uzima Bendera ako ne bude u top 2.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dajte dobar link

Posted

Dobro nisu pokupili pick Lakersa, ali 1st overall je tu.

Posted

jebena lutrija, nijedno jedino pomeranje

Posted

cestitke sixersima.

nama bi trebalo ostane bender, kontam da ce celtsi uzeti beka.

Posted

da, i jerry colangelo je najzad osvojio lottery. trebalo mu je samo 50 godina.

Posted

cle vodi 5 na kraju prve...demar sabija ali mu je drugar opet u svom standardnom bulja PO modu

Posted

ako će toronto da bude kompetitivan uopšte trebao bi kejsi da igra više sa džozefom umesto laurija. mada ako će love ovako da zlostavlja patersona koji na drugoj strnai terena ne može ništa da pogodi, isto im se hvata.

Posted

povlačim što sam rekao za džozefa, on kad je ušao još su gori a sad mu je još i delavedovao bekkatovao

Posted

ahahah kakva dominacija kerola u odbrani

Posted

Novi trener je doneo promene.ipak.dok prihvate igraci.i tu treba vremena.west bruk je postao prva violina.ne treba precenjivati kevinov ego. raste oklajoma.adams i brkati turcin igraju odlicno.robersona su drevni pustali pa im se nije isplatilo to na kraju(iako mislim da im je to predlog taljanske jajare).

nemaju radnici onu forcu od pre par meseci.

ovi su sve bolji i kompaktniji.

odvratni jesu(osim grizli adamsa i brata turcina)

sve ce to le bron smazati za dorucak jer je ljaxe al najbolji.

lepse bi bilo gsw-cle al ajde da vidimo

+1

Ne vidim kako će ove godine LeBron timu da izmakne prsten. Jedino ako se GSW ne podigne. Uspeli su prošle godine u finalu posle poraza kod kuće da promene tok serije. 

Posted

A sto se ne bi podigli, nije kao da im se OKC usrao u zivot, dosta su oni zilaviji nego sto ljudi zele da ih predstave

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...