theanswer Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 daj ne zezaj, ispada da je dankan igrao u nekom mehuru da svi ovi igrači koji su prošli kroz ligu na centarskim pozicijama od kad je draftovan su mekušci, šta? elem pomislih posle povreda vajtsajda i jonasa da ćemo gledati neku ofanzivnu eksploziju jer sem bijomboa nema više nikakvih rim protectora na obe strane kad ono međutim.
Grandilof Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Sunce mu kakava glupa rasprava, Timmy mozda i najbolja cetvorka ikad i onda vidis neke od kometara ovde. Covek koji se uklopio u sve verzije SA kroz ovih 20 godina. Ja dalje necu o ovome.
bradilko Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 (edited) Sunce mu kakava glupa rasprava, Timmy mozda i najbolja cetvorka ikad i onda vidis neke od kometara ovde. Covek koji se uklopio u sve verzije SA kroz ovih 20 godina. Ja dalje necu o ovome. +1000 1 od onih igraca koji su promenili kosarku Edited May 11, 2016 by bradilko
fancy claps Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 cus garnet u tada odvratnoj soti,odvratnom dresu,ni pribliziti plej ofu.za paljevine do ziben leta sjajan.jedan dankan je niz medjik,djordan,melon,barkli,hakim..ljudi koji su menjali kosarku kako je to dankan vise promenio kosarku od garneta majke ti?
Lancia Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 posle sto godina otvorim nba topik i imam sta da vidim, dankan dosadan igrac. :ziga:
J.R. Cash Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 (edited) Opet Portland ispusta dobijenu, cak je i Stef morao da se aktivira. Imali +3 u poslednjem minutu, Barns pogodio trojku, jos su mogli i da puknu da je Kari pogodio sut za pobedu. Kari zvekno 15 poena u OT, Lilard se usro ko grlica. Ma gde se Lillard usrao. Da je makar tako bilo, ne bi trosio posede na sulude suteve. Covek ide u hero ball kad je gusto, napusta se sistem u napadu, prekida se protok lopte i prelazi u Lillard time. Sreca da je stvarno dobar u tome pa je dobio mnogo vise tesnih utakmica takvom igrom nego sto bi bilo normalno. Ali kad ti ludacki sutevi ne upadaju, onda stvarno deluje gadno kao u ovom produzetku. Svejedno, da je Barnes promasio sut, kao milion pre toga u plejofu, Portland bi izjednacio seriju u Lillard timeu. Inace, Blazersi igraju odlicnu seriju, dobro se mecuju sa GSW i samo da imaju centra koji zna da zavrsi oko obruca imali bi najmanje 2-2. Plumlee je delovao kao bog kosarke protiv Clippersa, ali njegova nesposobnost da zavrsi iz rola je kostala Blazerse u utakmicama 2 i 4. Uz to je dozvolio Stephu da mu pokupi ofanzivni skok u produzetku i polozi pored njega na +2 za Portland. U toj jednoj akciji se izduvao kompletan tim pa je usledila lancana reakcija. Lillard je prodao loptu za polaganje u kontri, pa je CJ-u ispao njegov sut iz kosa, i Aminu nije izasao na Stepha na pnr i tu je bio kraj. Bas steta, 2-2 je realan rezultat posle ove 4 utakmice. Edited May 12, 2016 by J.R. Cash
Grandilof Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 (edited) E, da moze odmah da pocne GSW - Portland, ovo deluje gotovo. Ja sam ocekivao otpor Portlanda, i ovo gore sve stoji, stvarno je trebalo da bude 2-2. Dve utakmice su prokockali, steta. Edit : I cim to napisah, Miami 10-0 serija tacno kad treba pred poluvreme, a izgledali su kao grupa gradjana. Edited May 12, 2016 by Grandilof
nemoderisani Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 carroll se držao ko da je slomio ruku. jebem ti povrede.
Zli Gli Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Fensi Bog, kako vas navlaci opet Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Recommended Posts