Grandilof Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Sto volim kad Spursi ovako kliknu, LaMarcus i Kawhi sve ispogadjali, mislim i ostali su, ali ovi su jelte najvise sutirali. Jes' da sam nikakav sad, ali nema veze, vredelo je do poluvremena koliko sam gledao.
Jean-Luc Picard Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Gledam ovaj snimak....ovi bi mogli da se ozbiljno pošibaju s Ratnicima.
Have_Fun Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Koliko je Marvin failovao ovu serijuOd 7 tekmi, 2 je odigrao kako treba i te 2 su dobiliNa 3 utakmice je imao 0 poena, na jednoj 2 i na ovoj za sada samo 3
Have_Fun Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Sta rade jebem ti sunceKlay lud na obe strane terenaNa jednoj puni na drugoj zaustavlja protivnika
bradilko Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Jebeno ne mogu da promase.kao da igraju sa juniorima.kari im ne treba do finala
Have_Fun Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Koliko je Marvin failovao ovu seriju Od 7 tekmi, 2 je odigrao kako treba i te 2 su dobili Na 3 utakmice je imao 0 poena, na jednoj 2 i na ovoj za sada samo 3 Da ispravim nepravdu, upravo je izasla ova vest koja objasnjava neke stvari Steve Clifford is kind of coach that players want to play for. He just revealed that Marvin Williams had elbow injury to explain shooting
Grandilof Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Jebeno ne mogu da promase.kao da igraju sa juniorima.kari im ne treba do finala ...konferencije.
bradilko Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 portland da ima neki pametniji mozak mozda bi nesto i uradio tu su na 10-ak razlike
bradilko Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 (edited) green je temelj ove ekipe.kako igra covek .kida na obe strane. Edited May 1, 2016 by bradilko
189- Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 raptorsi pomalo pogurani u zavrsnici od strane sudija. nedosudjen ocigledan faul nad mahinmijem 15 sekundi pre kraja na -2, a i pre toga na ulazu ellisa je mozda bio faul, nisam video snimak te situacije ali po intenzivnosti negodovanja od strane ellisa reklo bi se da je bilo dosta kontakta. mislim da ni jedna ekipa nije bas zasluzila da prodje dalje, toronto igrao seriju sa mnogo oscilacija. u jednom trenutku su zalicili na ekipu iz regularne sezone a u drugom na losiju verziju sixersa. indiana sa slabijim rosterom pruzila odlican otpor ali ipak nije dovoljan george mamojebac protiv cele ekipe raptorsa. miami je favorit protiv raptorsa to je sigurno.
Recommended Posts