Bogotac Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Lupeta lik,zato sto je iz SF,mislim da liga to nikada nije uradila
theanswer Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Kakav antiklimaks za ovakvu sezonu. Pu. kakvu sezonu? jedino ako misliš na stefa. sezona je generalno bila loša.
Have_Fun Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 (edited) Serem ti se u plejofIzgleda da je CP3 slomio ruku..edit: a sad javljaju i da je Grifin povredio kvadriceps.. ne znam koliko ozbiljno CP3 has a third metacarpal fracture Clippers F Blake Griffin (Sore left quad) questionable to return.edit: vraca se Griffin Edited April 26, 2016 by Have_Fun
Have_Fun Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Bravo Blazersi! Aminu car! I h8 f*ckin' Tapatalk >.
SleeperSleep Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 vala su i zasluzili. a kd, ako mu se slucajno napusta okc, moze lepo kod njih da dodje.
Have_Fun Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Uuuuu to bi bilo super :D Meni su delovali uplaseno u prvim mecevima Mozda previse impresionirani plejofom ili sta li je Nekako su se u prvoj tekmi prelako predali kad je razlika otisla na 10, 10+ Takav neki osecaj za filing su mi ostavili Sad su valjda videli da mogu s njima i da imaju sansu Plamli je odlica u seriji Dobro parira DeAndreu, a pravi i problem Clippersima kad ide na ofanzivni skok Dobar je i u asistencijama Aminu odigrao zverski Imaju Blazersi cime da ispariraju i iznenade I h8 f*ckin' Tapatalk >.
Кристофер Лумумбо Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Neverovatno sta se desava, jos jedan plejof unisten povredama. Ne priznajem ni ovogodisnje rezultate.
Grandilof Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Cele godine govorim i pisem svukuda kako samo cekam polufinala Zapada i sad ovo, jos uvek ne verujem... :(
J.R. Cash Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 sad ce blazersi da prodju dalje Polako. Peta lomi. Uuuuu to bi bilo super :D Meni su delovali uplaseno u prvim mecevima Mozda previse impresionirani plejofom ili sta li je Nekako su se u prvoj tekmi prelako predali kad je razlika otisla na 10, 10+ Takav neki osecaj za filing su mi ostavili Sad su valjda videli da mogu s njima i da imaju sansu Plamli je odlica u seriji Dobro parira DeAndreu, a pravi i problem Clippersima kad ide na ofanzivni skok Dobar je i u asistencijama Aminu odigrao zverski Imaju Blazersi cime da ispariraju i iznenade Portland je bio kompletno nespreman za prvu utakmicu, Stotts ih je poslao na klanje. U drugoj je napravio ono sto je trebalo od starta serije, Harkless na point goda. Eliminisao im je bread and butter akciju pik 1-4 prostim preuzimanjem, a i Paul naravno ne moze da postuje Moa, a kao dodatni plus Dame se odmarao na Mbah a Moutehu. Tu je ogromna vecina defanzivnih problema resena. Ostao je problem u napadu sa dva drvena igraca u petorci sa kojih se nehumano pomagalo i punio reket. To je kostalo Blazerse sanse da uzme drugu utakmicu. To i dominacija klupe Clippersa za sta se znalo da se nece ponoviti u Portlandu. Najvazniji je bio ofanzivni pocetak trece utakmice i pokusaj da se nekako oslobode Lillard i CJ. Mlak defanzivni ulazak Clippersa, poneko prilagodjavanje u napadu (screen za Plumleeja pre nego sto krene da postavi pik i brz napad Lillarda iz pika je onemogucio trap) i Lillard hvata ritam u prvih par minuta te utakmice. Cela ekipa se napunila samopouzdanjem, Aminu poceo da pogadja trojke, CJ se konacno otkravio, Plumlee izdominirao kao pressure release posle pika i unistio Jordana u soku i dobili smo seriju.
Recommended Posts