bradilko Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 nije sin, rodjakjos lakse za odricanje preko novinatesko ce dobiti ovo gsw hjuston je odlepio.trce kao ludi.harden fokusiran
Zli Gli Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Beverli jeste ljigav nekako ali meni su takvi skoro svi iz Voriorsa, jezivo su mi antipaticna ekipa. Kod ovih kad bi samo jos jedan ili dvojica osim Hardena i Hauarda odigrali korektno, dobili bi ovaj mec. Ovako gledamo cigle raspalog Arize i generalno raspadanje svih osim ove dvojice, koji vuku koliko mogu.
clever bastard Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Samo da Curryeva povreda nije ozbiljna. :(
Grandilof Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Inace proklizao posle Dima, desno koleno u pitanju, out za veceras.
Zli Gli Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Ne treba im veceras, ovi sami sebe miniraju. Imace 500 izgubljenih lopti do kraja ako ovako nastave. Grin govno, dao dve trojke i nicim izazvan provocira, nadam se da ce ga neko smiriti do kraja.
bradilko Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 kakav raspad raketa potpuno sam omanuo.ocekivao neizvesnost.ovi se pokakise i to bez karija
Zli Gli Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Lepo rece jedan od komentatora - niti jedan jedini igrac Roketsa nije pokazao zelju da se prekine ova serija u trecoj cetvrtini. Totalna kurcobolja, neverovatno.
Cane Vukic Prebranac Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Хјустон "могли смо на неки баскет" Рокетси. Спрдња од екипе.
Bogotac Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Izgleda Curry gotov Nije mogao sam da izadje iz hale,nateklo koleno Koje sranje od PO
Have_Fun Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) smor... sranje.. jebes jebene povrede pa koliko god da su sastavni deo igre.. Stephen Curry (sprained knee) will have an MRI on Monday. Coach Steve Kerr said that Curry wanted to play in the second half, but the Warriors made the decision to hold him out which was probably the right call. Kerr didn't make it sound like he's expecting a quick return for Curry, so it's hard to imagine him playing in Game 5 on Wednesday. Hopefully we will get a timetable after the Warriors release the results of the MRI on Monday.Curry was reportedly in tears when the Warriors ruled him outp.s. kakav lud mec BOS-ATL!prvo Jerebko doneo prednost Bostonu, a onda Teague sa 2 uzastopne trojke za +2 i Thomas za X15 sec do kraja Edited April 25, 2016 by Have_Fun
Recommended Posts