1n54jd3r Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 (edited) edit: zabagovah se Edited April 22, 2016 by 1n54jd3r
Have_Fun Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 (edited) Ovo sa Curryem nije bezazleno,bojim se da GSW nece odbraniti titulu Bio je clear-ovan da igra ovaj mec, ali Kerr, Myers i jos neko (zaboravih ko) su odlucili da ne rizikuju jer nije odradio trening pred mec.. u fazonu, better safe than sorry, da ne bude da je naglo usao u jak ritam utakmice Tako da ce danas igrati 3 na 3, pa kasnije 5 na 5 i vec u 4. mecu bi trebao da napuni Rakete edit: sto se tice sudija, meni je interesantnija odluka bila da se ne sudi faul nad Shaunom pri rezultatu +1 za GSW.. cini mi se da se lepo videlo da su ga udarili po ruci kada je sutirao, a odmah nakon toga je Green napravio faul jer je natrcavao na tu loptu pa je Hjuston dobio 2 bacanja Umesto +3 za GSW tada, bilo je +1 za HOU (4 poena razlike u tom jednom posedu) al` jbg.. happens Edited April 22, 2016 by Have_Fun
Grandilof Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Takav faul u napadu u poslednjem napadu jos domacin, to jednostavno se ne svira. Tako je CP3 prosle godine u game7 protiv Spursa, LeBron, ima primera koliko hoces...
Bogotac Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 To je tacno da ne sviraju,ali je takodje i tesko sranje,ako je faul,sviraj faul,ako su koraci,sviraj korake
189- Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 lebron se gurka laktom na ulazu bez obzira da li je prvi ili poslednji napad.
Joe D Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Takav faul u napadu u poslednjem napadu jos domacin, to jednostavno se ne svira. +1 niste ozbiljni da raspravljate o ovoj situaciji. jos neozbiljnije je sto su satro osteceni jebeni warriorsi koji postavljaju ragbi blokove kako hoce i kad hoce.
Grandilof Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 jos neozbiljnije je sto su satro osteceni jebeni warriorsi koji postavljaju ragbi blokove kako hoce i kad hoce. Ovo ja nisam tvrdio, cak sam imao primera kakve blokove prave Draymond i Bogut, onaj protiv Bostona je najsmesniji ikad.
Ivo Petović Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Ko ne voli Warriorse ne voli košarku i realno bi trebalo da ga je sramota da napiše još jedan redak na bilo kom košarkaškom topiku.
Ivo Petović Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 meni bezveze sto se bas hejtuju i to zestoko. Ko ih hejtuje (kojot željan pažnje excluded)? btw, naravno da se hejtuje najbolji tim ikada. Mislim, i ja sam uvek navijao protiv Jordana.
189- Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 ma ne pricam o ovom forumu, tu cak i nisam video nekoga da ih hejtuje zestoko (osim zli gli ;D) ali na drugim forumima i etc. green najomrazniji igrac lige, sada citam komentare o onom bogutovom potezu i kako je isto tako odvratan.
Blud Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Meni je GSW onako.. Curry mi je previse vanila da bi mi bio omiljen igrac, njihov basket jeste superioran ali mi nije preterano interesantan za gledanje. Ali definitivno mogu da postujem to sto rade i ne vidim specijalno razlog da ih hejtujem.
Ivo Petović Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Dobro, to je donekle normalno da se najbolji timovi hejtuju. I ja sam, doduše sa 15-16 godina, navijao protiv Bullsa :) Ne mogu previše utakmica da gledam, tako da sam hendikepiran u tom smislu, ali ono što Warriorsi igraju, te kretnje, koliko različitih opcija imaju, kako svi dodaju, nesebičnost, nepredvidljivost, revolucionarni Curry, uživanje je za gledati.
Joe D Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 ma ne pricam o ovom forumu, tu cak i nisam video nekoga da ih hejtuje zestoko (osim zli gli ;D) ali na drugim forumima i etc. green najomrazniji igrac lige, sada citam komentare o onom bogutovom potezu i kako je isto tako odvratan. pa ono, nije bogut bas odvratan igrac od juce, lik igra uzasno prljavo kroz celu karijeru. ne vidim sto bi imao simpatije kod ljudi koji ne navijaju za warriorse. green je isto prilicno antipatican lik, mada je njega bar zabavno gledati kako igra. to sto igraju za najbolju ekipu ih svakako cini vise hejtovanim, da su nekim knicksima niko ne bi obracao paznju.
Recommended Posts