theanswer Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 em je majami kliknuo napadački em šarlot skrembluje snagom okeana da klouzautuje spolja. dosta je tu šuteva što otvorenih sa poludistance za vinsloua ili denga mada je on češće sam na trojci, što poluotvorenih ali onih koje vejd i dragić pogađaju celu karijeru. fali mkg kao leba za ovakvu seriju. da profesor doktor nije održao čas ponovo na niskom postu šarlot bi prošao stoka razlikom mada nije daleko ni ovako. elem nzm što mi moderacija ne odobri post u kome pozivam timija na opkladu za onih prosečnih plus 15, zar je to toliko strašan udar na ovaj forum da taj moj post ne može da se nađe na nba temi? ako vas već nije sramota što ste mi uopšte uveli ovo dečiju restrikciju?
TheBigFlegma Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 em je majami kliknuo napadački em šarlot skrembluje snagom okeana da klouzautuje spolja. dosta je tu šuteva što otvorenih sa poludistance za vinsloua ili denga mada je on češće sam na trojci, što poluotvorenih ali onih koje vejd i dragić pogađaju celu karijeru. fali mkg kao leba za ovakvu seriju. da profesor doktor nije održao čas ponovo na niskom postu šarlot bi prošao stoka razlikom mada nije daleko ni ovako. elem nzm što mi moderacija ne odobri post u kome pozivam timija na opkladu za onih prosečnih plus 15, zar je to toliko strašan udar na ovaj forum da taj moj post ne može da se nađe na nba temi? ako vas već nije sramota što ste mi uopšte uveli ovo dečiju restrikciju? hoćeš da se kladimo u to? Ovaj post?
Have_Fun Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Scott Brooks has agreed to become the next head coach of the Washington Wizards.Bacena udica za KD-a?
djuras Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 (edited) ne vidim zasto KD je vec pokusao da napadne titulu sa bruksom...nije islo zasto bi radio isto to samo u drugom gradu? Edited April 21, 2016 by djuras
Have_Fun Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 (edited) Sta znamWall, Beal, Gortat, Porter, KD nije losa prica+ sto bi igrao u svom hometownu, a lozio se na to kako je kewl igrati "kuci" i kako zavidi Lebronu sto se vratio domu svom ni ja za sada ne vidim KD-a van OKC.. osim ako ne ispadnu prerano iz plejofa, ali ovaj potez i angazovanje Brooksa od strane Wizardsa definitivno ima i veze sa Kevinom.. jos ranije su bile neke glasine da medjusobno flertuju Wizardsi i on Edited April 21, 2016 by Have_Fun
189- Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 jedva cekam da se ova prica sa durantom zavrsi. mogu misliti sta ce tek biti kada se sezona zavrsi.
1n54jd3r Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 u 01h krece prva u Dalasu...igra li Deron veceras?
Grandilof Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Clark who ? Mrtvi Houston, u cetvrtoj ako Harden nesto ne ubode ili odradi ovima treba svetsko cudo da nesto pogode. Nekako prezivese a trebalo je lakse da dobiju.
Recommended Posts